Melmus Canyavrum valla ben hep ayni sabah kahvalti oglen 12 de corba 2 de yogurt bazen meyve ile somra 18 de mama 21.30 da mama gecede veriodum 4 de ama birakti onu simdi o ictiklerinide azaltti napcam bilmiorum
Canyavrum Melmus inşallah duzelirler.benimki mamayı bırakalı 6 ay oldu…yani bizimkinin bu saatten sonra içeceğini hiç sanmıyorum…umudumu kestim ben. sizinki kaç aylık kaç kilo acaba.
Melmus Zeynolu bide dogm kilosu kacti acaba cok soru sordum ama bende artik bir duzene girnek istiyorum yani mamasiz buyuyen bebekler goruncede kendimi frenliyorum takma yonunden
Zeynolu Canyavrum şu an kilosunu bilmiyorum 9 aylıkken 10 kiloydu tahminimce 12 ye yakın bayağı ağırlaştığını hissediyorum
Zeynolu Canyavrum canım inan benimki tarhana ve yoğurt çorbasıyla büyüyor. İlla sevdiği bir şeyi bulursun. Ben muza bile çok zor alıştırdım 🥲
Canyavrum Zeynolu yaa bizimkinde az da olsa en azından istekli bir tek tarhana ve yoğurtlu çorba yer.tarhanayi nereden alıyorsunuz acaba.
Zeynolu Melmus hiç takma bi çok bebek anne sütü ve mama reddi yapıyor. 2.5 kilo doğdu maşallah iyi toparlandık
Melmus Canyavrum suan kac aylik sizin 8750 olmustir sanirim tartilmadik 3 gum sonra 8 aylik olcak gideyim bi saglik ocagina
Zeynolu Canyavrum ben uşakta yaşıyorum buranın tarhanası ünlü bilirsiniz, tarhanababa diye bir yer var oradan temin ediyorum. İnternet satışları da var almak isterseniz
Canyavrum Zeynolu evet ordan aldım bebek tarhanası diye kutuda. Ozaman 5 aylıktı.biraz ekşi idi.ama.cok.guzeldi. sonra beyorganikten aldık.o bitsin tekrar tarhanababadan bebek tarhanası alacağım
Canyavrum Zeynolu peki tarhanababadan normal acısız tarhana alsam olur mu..10 aylık bebeğime. Yoksa bebek tarhanasini mı alayım
niHanzade Zeynolu aynısını yaşadım geçici bir dönem, doktoruma sormuştum sen teklif et ama zorlama demişti. Kendiliğindsn geçti ha o gün bugündür hevesle içmiyor ama uyku önceleei ihtiyaç duyuyor yani azalttı