Beyza13345 Kızım bir hafatdir felan 150 cc mama içmiyor eskiden bitirir aglardi şimdi içmiyor anlamıyorum yeni yeni de tadimlara başladık basına gelen var mi acaba
EmineReyyann06 Beyza13345 🤚biz, varız 10 gündür mamayı yemek istemiyor yediği zamanda 40cc falan zar zor içiyor aynı zamandada emiyor tadımlara basladık artık bizde
Beyza13345 Zelal21 pardon kızım 4 ay 28 günlük doktorumuz yoğurtla başlayabilirsin dedi üç gündür de yiyoruz
EmineReyyann06 Beyza13345 bazen bir döneme geldikleri zaman ya meme reddi yada böyle mama reddi yapabiliyorlarmıs o yüzden inşallah gecici bir süreçtir 🤷♀️
Beyza13345 cepoykusu35 şükür iyi gidiyordu bu zamana kadar en son iste ayın 12 si mi neydi 7.800 67 boy
AtaTrkmn Beyza13345 benim bebeğimde 4 ay 23 günlük iştahsız bu aralar zorluyorum zorlayıncada kusuyo normalde ne zaman meme versem alırdı şimdi öyle düşkün değil resmen ağzına sıkıyorum 🤦🏻♀️
Beyza13345 AtaTrkmn ayniiiiiiiiiii durummmmmm yemin ederim bizim de mama aynı durum insllah geçicidir ya huy edinmezler
Yagiz25 Bizdede oldu ben tadimlsr yüzünden olduğunu düşünüp hemen kestim.hemsire başlayabilirsin zaten ememiyo demişti.ama bikac şey tattirinca çok hoşuna gitti .ama mama istemiyo erteledim bende şimdilik erken nede olsa 4 ay 10 gunluguz
2306alp Beyza13345 biz doğduğunda n beri meme emiyor bizimkide emmiyor uyku arasında zorla veriyorum 4 ay 12 günlük bizimkide
Yagiz25 Beyza13345 valla sizin kararınız bnaad öyle gelmiş olabilir ama kaşık sevdi ve neyin tadına baktırsam ardından biberonu hep itti diliyle.acele etmeye gerek yok mama daha besleyici onun için şimdilik beklemede kalmaya karar verdim.zaten benim Dr. asla önermiyo sağlık ocağında ki hemşire söylemişti başla diye