Defnenin-annesii Audanur38 Düşkün olması çok güzel aslında ama başka kimsede durmaması sizin için zor. Benim kızımda öyle yabancılar da durmaz gitmez ama babasında duruyor işlerimi yapabiliyorum eşim evdeyken. Her bebek birbirinden zor sağlık olsun 😊
Misssitare Defnenin-annesii ağlama krizleri pek yok ama diğer anlattıklrınız birebir aynı🥴 8 aylık emekleme ve dönme çabası yok. Başak burcu
Resmiye1 defneemomm 2 aylık her günümüz ağlayarak geciyor 😂😂 sanırım bulaşıcı bir şey bende onunla ağlamaya başlıyorum bazen
Defnenin-annesii Pogcayanakannesii Yay burçları çok da zor değilmiş sanki eglenceliye benziyor :) sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah 🌸
Gizem59 gkbyza eveet bazen bekliyorum susucak mı ağlar ağlar susar diye ama ne mümkün katılmaya başlıyo artık cimcime
Defnenin-annesii Elif9292 Baya titizler demek ki :) bakalım benim kızım nasıl olacak 😊 rabbim nazarlardan saklasın süslenip kendini seviyormuş yesinler seni 🥰
Mira__ Defnenin-annesii hem keşfediyor ederken birde yanlışlıkla yaramazlık yapıyor jddjdj başarısız olursa ağlıyor sessiz sakin kocam bile delirdi sen düşün 😂 akşama kadar şarkılar söylüyorum hopluyoruz zıplıyoruz tabiki de 15 dakikasında sıkılıyor 😂 çok çok farklı curcunaaa gibi kocam da oğlak bende oğlak evin hali kızıl kıyamet normal çayın tadını unuttuk papatya çayı içe içe o bile kesmiyor 😂😂
Defnenin-annesii Mira__ Hahaha 😂 sağlık olsun napalim hep öyle bende sıcak yemek kahve çay içemiyorum hiç hep soğuyor. Kızımı oyalamak çok zor ben hiç bir şey ile 15 dk bile oyalamiyorum her şeyden sıkılıyor hemen.
Defnenin-annesii Gizem59 Sanırım burçla alakalı benim kızımda istediği şeyleri yaptırana kadar ağlıyor. Başak burçları hep titiz yazmış güzel bir şey aslında 😊 kıyamam rabbim iyilerle karşılaştırsın her zaman 🌸
Misssitare Defnenin-annesii benimki baştan beri öyle anne karnındaykende doğum kanalına girmek için çabalamamıştı😅😅 rahat ya napalım🤭
BZM Defnenin-annesii evet canları sağ olsun gerisi hiç önemli değil 🥰annesine çekmiş, bende balık burcuyum🙈
Defnenin-annesii BZM İki balık uyumunuz nasıl acaba :) bende kızımla uyumuma bakmadım aklıma gelmişken bende bakayım 😂
Defnenin-annesii Misssitare Yaa yemin ederim benimde öyle doğum belirtilerim vardı ama asla gelmeye niyeti yoktu. 39+3 de doktorum sezeryanla alma kararı aldı öyle gerekti yani ama dediğin gibi asla gelmeye niyeti yoktu rahattı 😂😂 ah bakalım bizi daha neler bekliyor 🤭
mavikelebek_ gkbyza inat ki ne inat yemin ederim hele bi istediğini yapma küçücük boyuyla yılar valla evi, bir yalandan ağlaması var komedi ağlıyor sanırsın bir yerini koparmışlar istediği her meyse onu yap bir anda kesiyor ağlamayı 😂
BZM Defnenin-annesii ikizler dengesizliği var üzerimizde 😂bazen çok iyi anlaşıyoruz. Aguluyo gülüyo kucağımda sakinleşiyor. Ama bazende çığlık kıyamet😂babasına gülücükler atarken bana sinirli bakıyo 😂acıkınca sinirli ve hırslı emiyo (hım hım ses yaparak emiyo)😂