Tgrhfs Kızım 2 aylık avent ultra air almıştım ilk başlarda tutuyordu şuan tutmuyor klasik damaklı bakkal emziği aldım onuda tutmuyor kauçuk bibs alsam tutar mı acaba kullanan var mı?
Elika00 Tgrhfs çok sık değiştirmen gerekir onu almadan önce iyi düşün pahalı çünkü. Ben wee baby cool kullanıyorum oğlum tuttu dene istersen
Denizanasi92 Tgrhfs bi arkadaşın kızı tuttu benim oğlan tutmadı çocuğa göre değişiyor denemeniz lazım
Tgb9191 Tgrhfs doğduğundan beri onu kullanıyorum şuan 16 aylık ama her ay değiltirmek gerekiyor geç kaldık bırakmak için bu yaz bıraktırıcam inşallah
Esenpera Tgrhfs başta emzik aldıysa yine alır ben bibs kullanıyorum 1 haftalıktı verdim kauçuk olan tek alışta tuttu stok bile yaptım 😊
Tgrhfs Elika00 120-130 lira civarı araştırdım tek tutsunda fiyat önemli değil.Wee Baby Cool dediğiniz weenin kauçuk olanı mi ondan bugün baktım 4 tane eczane gezdim hiçbirinde yok
Tgrhfs Denizanasi92 sizin oğlunuz emiyor mu şuan hangisini emiyor? Aslında kızım aventi emecek gibi ama sert geliyor sanırım o yüzden kauçuk deneyim dedim bende
Kamale Denizanasi92 emzik öyle garip bişey ki kimseye tavsiye veremiyorsun. Her çocuk çok farklı. Birinin tutduğunu öteki tutmuyor
Denizanasi92 Tgrhfs hiçbirini emmedi maalesef hepsini denedim. Avent emdi 20 günlük olana kadar sonra bıraktı dana sonrasında da ne denediysem tutmadı. Bi ara oioi de tuttu ama geri bıraktı onu da
Tgrhfs Denizanasi92 ay benimkide öyle 1 ay aventi tuttu şimdi emmiyor 🫤 inşallah kauçuk emer denicem ama bulamadım hicbiryerde internetrn alcaz artik
Denizanasi92 Tgrhfs inşallah tutar oioi de deneyim isterseniz çok pahalı değildi Şuan güncel fiyatı bilmiyorum ama
Sedas00 Tgrhfs denemek lazım ben silikon olanını aldım başta şükür tuttu çok güzel bi emzik 3-4 ay sonra da kauçuk olanı aldım
Tgrhfs Mine9494 bizimkide ilk başta onu tutmuştu şimdi ağzından atıyor bakalım inşallah bibs tutar kargo bekliyoruz