barlassmoom Gryffindor uzun zamandır gördüğüm en anlamlı post🎈 tebrik ederim. temiz sonuçlar alın inşallah
lilyummm Gryffindor hatırlattığın ve bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Ben evlenmeden önce bakılıyor diye biliyordum. Bu ay sonunda oğlanın aşısı var onu yaptırırken ben de bi sorayım bunu
Gryffindor lilyummm Aralık 2021 den sonra evlenen çiftlere bakılmaya başlanmış ama öncesinde evlenenlere bakılmıyormuş. Rica ederim 💕
ikiaslanannesi Gryffindor Sağlık ocaklarında yapılıyorsa bizde yapalım ya. Benim ilk bebeğim engelliydi (trizomi 18). Şimdiki bebeğim ise sağlıklı çok şükür 🤲. O yüzden içimi rahatlatmak için yaptırmak istiyorum ya 😕
Gryffindor ikiaslanannesi Okuduğum sayfalarda yapıldığı söyleniyor biz de soracağız bakalım. Çok şükür Rabbim bir daha göstermesin 🤲🏻
lilyummm Gryffindor aaa o zaman biz yaptıramıyoruz ama yine de bi sorayım belki şu zamanda yapılacak diye bilgi verirler
Gryffindor lilyummm Yok öyle değil evlenmeden önce yani nikah işlemleri sırasında bakılmaya Aralık 2021 den sonra başlanmış. Yani mesela 2022 yılında evlendiysen testi yaptırmaya gerek yok