Askdurum deleted20517 Anne1234 Gizemnaz_ minikoglummmmm Asgari ücretin altında geliri olan hanede yaşayan ev hanımlarına verilecek sadece Uykusuzmom Nazlibebegim
Kitapkokusu minikoglummmmm Her ev hanımına bu yardım olmaz zaten şartları vardır. Geliri yüksek düzeyde yada eşi memur olan kesime bu yardımı yapacaklarını sanmıyorum. Genelde devlet yardımı daha çok ihtiyaç sahibi içindir.
minikoglummmmm Askdurum araştırmaya gerek yok canım sosyal yardımın da şartları var sigortası olanlara çıkmıyor evi olana çıkmıyor ama malesef evi arabası durumu iyi tarlası olana çıkmış yani şans
minikoglummmmm Kitapkokusu işte keşke öyle olsa burda ne tarlaları evleri arabaları gelirleri çok yüksek insanlara çıktı keşke gerçekten mağdur durumda olanlara çıksa
Azrass minikoglummmmm onlar birazda devleti kandıranlar hiç bir mal varlığını üzerlerine almıyor lar öyle yardım çıkıyor zaten
minikoglummmmm Gizemnaz_ evet evi doğalgazlı olup kömür yardımı alan gördüm alıp satıyor burda o kömürü nasıl vijdan var bilmiyorum gerçekten
Belinaytuana minikoglummmmm e devletten olmasin siz gogledan mi yaptınız acaba ne yazdınız da çıktı nasıl yapılıyor
minikoglummmmm Belinaytuana yok gogle den yaptım çıktı ev hanımlarına yardım başvurusu yazdım bşvurdum
Belinaytuana minikoglummmmm canım dolandırıcı filan olmasın bilgilerini paylaşmasaydin keşke bana mantıksız geldi resmi şeylr e devlette olması gerekmiyor mu ki 🤔
Duyulurum Belinaytuana Googledan derken Google yazıyorsun e devlete giriş yapıp ordan yapiliyor başvuru
Alya-Sena Belinaytuana sed yardimina yonlendiriyor. Googleye guvenmiyorsaniz e devletten basvuru yapin