Mira__ simiyyy köpük daha iyi duruyor benim saçımda su dalgası gibi ön taraflar hava da 3 çeşit saç stiline sahibim elidor kullanıyorum üstüne de köpük yapıyorum.
SirinEla simiyyy merhaba benim de saçlarım kıvırcık eski güzelliği kalmadi ürün arayasindayim va rmi tavsiyeniz
simiyyy SirinEla var canım ben buldum eğer durumun müsaitse davines var 600 lira gibi bi fiyat bandında. O çok pahalı dersen ben şuan tulip curls 4 days diye bişey kullanıyorum memnun kaldım. Tulipi kullanmadan önce sıvı saç kremini kolay taranması için sıkıyorum sonra bunu sürüyorum öyle tarıyorum ki saçlara daha iyi nüfüs etsin diye. Daha sonra sıkıştırıyorum şekil veriyorum ön kahkülleri parmağıma doluyorum daha kıvırcık dursunlar diye sonra sıkıştırıyorum saçları uçlardan diplere doğru sonra azcık urban jölesi tekrar sıkıştır sonra urban köpük 4 numarası ve tekrar sıkıştırıyorum sonra kurutma makinesinin ılık ayarında kurutuyorum. Baya baya toparlandı saçlarım artık lüle lüle oldum 🤍
mommy_0920 simiyyy jöle ve şu hobby bin bim e gelen bir saç bukle belirginleştirici kremi vardı dedim alayım mükemmel yapıyor ben beğendim açıkçası saçlarımı da kurutmuyorum kendisi biraz kuruyunca onu sürüyorum aşağıdan toplayıp iki elim kafama doğru bastırıyorum 2.3 dakika bir yana sonra diğer yana sonrada öne atıp hepsine uyguluyorum 💖