Mucizemsi Kitapkokusu trendyol guvenli işte belki de ondan. Çünkü cevap dahi vermiyorlar. Ama siparis vermeden önce cok ilgililerdi…
Sonsuz18 Mucizemsi bana instagramda çok kişi yazdı ürünümü göndermrdiler diye ama hepsi kartla sipariş verendi kapıda ödeme ile alanların göndermişler İnş gelir sizinde
Sonsuz18 Mucizemsi bende sizin gibi siteden üye olmadan kaç gün oldu sipariş vereli malı çok güzel mükemmel aldığım takım dışsrda 900 dü ama bu şikayetleri sonradan gördüm ve korka korka bekledim
Mucizemsi Elfelf475 tamam canım. Biraz daha bekleyecegim gec gönderiyorlarmis galiba. Gelmezse hakem heyetine basvuru yapacağım
Mucizemsi Sonsuz18 bilgilendirme dahi yapmıyorlar. Büyük bir sayfa yillardir takip ederim atölyeleri var magazalari var ona güvenip aldim ama bugün nerdeyse 9 gün oldu hic bise yok
Mucizemsi Arkadaşlar kargom sonunda geldi… Doğru düzgün bir bilgilendirmeyi cok gördükleri icin insan haliyle dolandirilmaktan korkuyor. Geldiğini belirtmek istedim okuyan olursa gelmedi sanarlarsa haklarina girmek istemiyorum..