Mucizemsi Kızlar bu siteden alışveriş yapan var mi ? Ben bir hafta önce 2 ferace aldim ama ne geldi ne de bir bilgi var. Instagramda ki sayfalarina yazdim ama cevap dahi vermediler. Dolandirildim mi 🙄🥺
tatlibiranneo Mucizemsi evet bu sayfa dolandırıcı zaten şikayet vara bakınca da cıkıyor kimsin de yanlış ürün gönderilmiş kimisine ürün gönderilmemiş bile
1balkizannesi Mucizemsi aynen bu sayfa dolandırıcı o yüzden kimseye tavsiye etmiyorum arkadaşım dolandırıldı
Kitapkokusu Mucizemsi Eşim bana bir tane elbise almıştı buradan ama elbiseyi Trendyol üzerinden kendi sitelerinden aldı ve geldi, çokta severek giyerim şaşırdım yorumlara.
livanurvealpinannesi61 Mucizemsi instagram da çoğu kişi aynı sorunu yaşamış. Ürün almış gelmemiş malesef.
Mucizemsi Kitapkokusu trendyol guvenli işte belki de ondan. Çünkü cevap dahi vermiyorlar. Ama siparis vermeden önce cok ilgililerdi…
Sonsuz18 Mucizemsi bana instagramda çok kişi yazdı ürünümü göndermrdiler diye ama hepsi kartla sipariş verendi kapıda ödeme ile alanların göndermişler İnş gelir sizinde
Sonsuz18 Mucizemsi bende sizin gibi siteden üye olmadan kaç gün oldu sipariş vereli malı çok güzel mükemmel aldığım takım dışsrda 900 dü ama bu şikayetleri sonradan gördüm ve korka korka bekledim
Mucizemsi Elfelf475 tamam canım. Biraz daha bekleyecegim gec gönderiyorlarmis galiba. Gelmezse hakem heyetine basvuru yapacağım
Mucizemsi Sonsuz18 bilgilendirme dahi yapmıyorlar. Büyük bir sayfa yillardir takip ederim atölyeleri var magazalari var ona güvenip aldim ama bugün nerdeyse 9 gün oldu hic bise yok