Ya arkadaşlar lütfen Allah rızası için biraz yardımcı olur musunuz.uzun olucak ama 1 ay önce ben kızımın kıyafetleri 2 kere bizim toz deterjanımızdan kullanmıştım. Daha sonra bayram girdi araya çilek vs tadım yaptık 11 aylık oldu kızım dün bu arada.9 bucuk aylıkkende Kkk aşısını olduk. Bayram arefesi önce tek tük böyle kızımın vücudu isilik tarzı şeyler attı 3,5 çoğaldı sonra daha com cogaldı sivilce gibi küçük küçük koltuk altı göbeği daha yogundu sırtımda bacak ayak ellerinde yoktu 3 doktor gittik eksrta acile bile götürüdm alerji vs dendi zaditen damla felan uyuzda olabilir denildi işte 3 gün ailece kullandık tabi bizde bişi yok aileden temaslı olduklarımızdada yok yada 1 ay kısa bi süremi uyuz kaç ayda bulaşıyor onuda bilmiyorum uyuzun ne oldugunu da hiç bilmyorum uyuz kreminden sonra xabion sanırım losyon kıruttu geçirdi biraz sonra tek tük yine atmaya başladı tekrar geçen hafta götürdüm cildiyeye bu sefer oda kan verdik 15 referanslı Ige 26 çıktı yüksek ckmş birax dedi tekrar kan verdik cuma günü 20 adet panal besin alerjisi araştırılacak dedi sonuçlar 1 haftayı bulcak sanırım ama geçrekten cok üzülüyorum isilik gibi kücük kücük çıkıyo vücudumda ensede göbekte kollarında tek tük yüzündede cıkıyo bazen bu ara kafasını kaşıyo konak var bi türlü konak bitmedi orası ayrı kaşımaktan kafasınıda şey yapmş sivilce gibi olmuş 3,4 tane şaşırıdm kaldm çaresizlik bu olsa gerek kızım eglenceli keyfi yerinde bişeyi yok arada saçını kaşıyo gece damla kullanıyoruz ondan belkide uyuyodur lütfen bana başına gelen yada böyle alerji türü varmıdır bilem yaşayan yazabilir mi ne olur. Bebekliğinden beri yanakları kızarık olurdu 3,4 isilik tarzı olurdu ama hiç alerji gelmezdi benim aklıma ne diyet ne baska hiç bişi yapmadım bu zamana kadar uzun oldu kusura bakamym hakkınızı helal edin artk çok üüzlüyüyorum birde buraya yazmak istedim