Alpsmommy__ Kızlar 20 günlük bebeğim var ya daha 20 günlük gündüzleri hiç uyumuyor sabahta 6 da ayakta. Çıldırıcam yaaa. Etrafa bakıyor aglıyor sürekli emmek istiyor ama uyumuyorrr
Minikprenseees Alpsmommy__ doymuyor olabilir .Daha 20 günlük sürekli uykuda olması lazım aslında.Cisli bezi kaç tane oluyor günde
motherisbackk Alpsmommy__ iki gündür bizde öyleyiz gündüz uyumuyoruz gece de çok az çok az 19 günlüğüz bizde. Yapacak bir şey yok bazı bebişler de böyle 😂
Alpsmommy__ dayes bazen çok ağır uyandırmak için herşeyi yapıyorum ama 3 4 gündür hep yarım saatte bi uyanıp emmek istiyor
dayes Alpsmommy__ doymuyor mu acaba ama bez sayısı yeterli demişsiniz gaz problemi olabilir mi benim kızım da çıkarıyordu ama çıkardığı yeterli gelmiyor demek ki dediler damla kullanmaya başladık
burcugckn 20 günlük bebek normalde kesintisiz uyur gaz sorununuz fazla mı? Çeşitli yöntemler deneyin ayakta gezerek emzirin orhan buzukinin kolik müziği var onu dinletin ben çok rahat etmiştim oğlum 8,5 aylık hala o müzikte uyuyor.
Alpsmommy__ burcugckn gaz sorunu yok agız dan alttan çıkarıyoruz kafayı yicem bilmiyorum. Kolik bebekler için müzikler açıyorum fayda etmiyor bende kalmak istiyor sürekli
Alpsmommy__ Minikprenseees rahat 8 9 kere bez değişiyorum belki daha fazla her aldıgım da çişli oluyor kaka da 4 kez oluyor nerdeyse.
yarenaslan Ayni sorunu bende cok yasiyordum saat sabah 10dan aksam 8e kadar uyumadigini bilirim en son doktora yazdim. 40 dk falan emzirdikten sonra eger hala doymuyorsa araniyorsa mama ver ne kadae icerse 30 cc 60 cc fark etmez dedi. Mama vermekten cekinme ama emzirdikten sonra. Ben 30 cclik verdim ve 3 4 saat uyudu o gun ilk defa. Birde gaz sorunlari baslamis olabilir masaj yap sica havlu koy veya sicak dus ve ben simdi aci elma yagi aldim aktardan cok onerdiler suda inceltip ayagina ve gobegine masaj yapiyorum gazini cok guzel aliyor. Tam surmeden once cildinin kucuk bir yerine sur k20 dk sonra bak kizarcakmi alerji yapmasin sonra masaj yapabilirsin
Alpsmommy__ yarenaslan Tamam canım acı elma yağını bende duydum deneyim. Ama çıkarıyor belki üst üste emdiği için daha fazladır gazı bilmiyorum. Mama konusunda kararsızım doyamadığını düşünmüyorum belki doymuyordur çok yoruldum sağlıklı düşünemiyorum galiba. Ve bebeğimi anlayamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Alpsmommy__ motherisbackk Ay sorun olmasında inanamıyorum 😄 çok tuhaf sürekli uykuda olması gerekiyor cin gibi maşallah 😄😄
Alpsmommy__ Bi arkadasım yeni doğum yapmıştı 45 günlük bebeğini görmrye gittim hamileyken 3 saat oturdum giderken uyandı mama verdi kız . Benimki 20 günlük ya etrafa bakıyor sürekli saka gibi.
Alpsmommy__ dayes bencede yeterli değil diye düşünüyorum. Hangi damlayı kullanıyorsunuz? Memnun musunuz??
tomvejerry Alpsmommy__ 23 günlüğüz aynı durumdayim gece uykusu sıfır gündüz de toplasan iki üç saat uyuyor onun dışında sürekli göğsümde kalmak istiyo🤷
Alpsmommy__ tomvejerry şu an gözleri kapalı ama memede arada çekiyor hiç birşey yapamıyorum sabahtan beri koltuga yapıştım.
Miraycakir Alpsmommy__ Kızımın aşırı gaz problemi var ve çok iştahlı bir bebek belki 10 dan fazla çişli bez alıyorum kilo alımı da gayet iyi ama maalesef kızım çok iştahlı doymuyor memede ağlayınca ve çok huzursuz olunca doktor tavsiyesiyle 60 ml mama veriyorum 🥹😢
dayes Alpsmommy__ Memnunum cok şükür Allah’a, faydası olduğunu düşünüyorum. Bunu kullandık biz insaallah faydası olur size de