BuzluLatte dilan_aylik tarhana çorbası, tavuklu bezelyeli patates yemeği, şehriyeli pirinç pilavı, ev yoğurdu, turşu. Akşama da çikolatalı muzlu pasta. Kızım 6 aylık onun yarım yaşı için yaptım 🥰
Beyninizikullanmakucretsizdir dilan_aylik ben yaptığım zaman hamurdan artıyor buzluğa koyuyorum, canımız istediği bir zaman hamuru çıkarıp yapıyorum çok pratik oluyor böyle 😌
Mtzzeynep dilan_aylik kıymalı ıspanak yemeği erişte ve salata yoğurrdumu dün akşam mayaladım açar mıyım bugün açarsam bide yoğurt
bmmomss dilan_aylik eşime pantolon falan almıştım bedeni olmadı onu değiştirme bahanesiyle yemeği de ona kitledim😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir bmmomss kunduz seniiii 😄 akıllılık yapmışsın çokta iyi olmuş aferin kız 🥹
Beyninizikullanmakucretsizdir Kezbannnn davetsiz misafir kabul ediyor musunuz 😄 hepsi çok sevdiğim şeyler de 🤤
LaMamaDellaCicala dilan_aylik kereviz yemegi dunden pirinc pilavi bide biraz ispanagim vardi borek yaptim yaniada bi tursu cikaririm tamam ya 🥴
BuzluLatte dilan_aylik evet bizde genelde hep ana yemek çorba yanına pilav veya makarna olur ortaya da cacık salata meze olur şey biz yemeyi çok severiz de 😂