Beyninizikullanmakucretsizdir dilan_aylik ben yaptığım zaman hamurdan artıyor buzluğa koyuyorum, canımız istediği bir zaman hamuru çıkarıp yapıyorum çok pratik oluyor böyle 😌
Anr5155 dilan_aylik yemek söz konusu olunca ben hiç üşenmiyorum 😂 sağolsun kocamda benimle aynı ben yapmasam o yapardı
kahvepres dilan_aylik yok yha ne hamaratı mecburluktan eşim görevde olduğu gün ymk en hafif şey yprm mağlum gelince bebeği ona veryrm bnde ymk🤣
bmmomss dilan_aylik eşime pantolon falan almıştım bedeni olmadı onu değiştirme bahanesiyle yemeği de ona kitledim😂😂
Uffsananebeslk dilan_aylik Valla sadece corba yaptım😂 buzlukta köfte var isterse ondan yaparım, bir de fix patates kızartması😀
Uffsananebeslk dilan_aylik Migrosun pizzasını da atıyoruz biz eğer eşin seviyorsa kurtarıcı oluyor. 😃
Kezbannnn Eşimin bugün doğum günü salata börek tarzı şeyleri çok seviyor onun için bugün onun en sevdiklerini yaptım Ispanaklı börek patatesli börek sarma patates salatası mercimek köftesi pasta 🤗
Beyninizikullanmakucretsizdir Kezbannnn davetsiz misafir kabul ediyor musunuz 😄 hepsi çok sevdiğim şeyler de 🤤