Zeynosileannis Neslihann_ Korkmayın lütfen bende öyle kalacak sandım ama 40 gün bitince bir baktım eskisi gibi.
Rumukcum Neslihann_ merak etmeyin toparliyor hatta hic acilmamis gibi oluyor. Ben dogum yapali 3 bucuk ay oldu iliskimde bir sorun olmadi hatta daha da daralmis demisti esim
Dilber55 Neslihann_ 5 buçuk ay önce doğum yaptım baya toparladı ilişkide rahatsız etmiyor ama vajinama var bir iki dikiş daha atsa daha estetik dururdu.
Melek1921 Ben sezeryan doğum yaptım 2 sene önce allahım diyordum nasıl olacak top koysam girecek gibi büyük geliyordu 😂 sonra kendi kendine toparlandı hatta ilk ilişkiye girdiğimden daha çok canım acımıştı
Lfdmrc Neslihann_ benim 40 ım dolacak hala dikişlerim düşmedi ama vajina dediğiniz gibi kendini toparlar kaslarda gevşeme oluyor ister iştemez 40 ınız dolsun gecer hepsi derler bakalım bekliyoruz
Lfdmrc Senazz11 dikişler atarsa tekrar tutmuyormuş kendi kaynamasını bekliyorlar oda bollaşmaya sebep oluyormuş yaşayanlar var tabi ki ama yüksek bir olasılık değil kötü düşünme
Emnecte Lfdmrc ay ben 17 gün önce doğum yaptım dikişlerim açıldı ilaçlar pansuman yapmak için bişeyler verdiler enfeksiyon da kapmışım ilaçlar bitince gidicem tekrar dikiş atılcak çok korkuyorum çok acıyor ya bide çuval gibi nasıl yoparlar bende düşünüyorum 😂
PrensesAnnesi8323 Lfdmrc galiba uzun süre yapmamaktan ya da dikişten bende bilmiyorum ama baya zorlanmıştım canım da acıdı. Doğumdan sonra vajinal kuruluk olabiliyormuş bende de öyle oldu kayganlaştırıcı büyük kurtarıcım oldu seninde aklında olsun canım
Lfdmrc Senazz11 bana 37 gün oldu son üç dört gündür gerçekten toparlıyor 40 ı çıkınca bitecek diye inandım umarım öyle olur
PrensesAnnesi8323 Lfdmrc yok görmedi çok şükür birazda psikolojik galiba o korkuyu bende kolay kolay atlatamadım 2.5 ay oldu hala sanki birşey olur mu diye korkuyorum
Lfdmrc Emnecte ay Allah yardımcın olsun o kadar zor ki ya 😔 ama düzeliyor geçiyor yani yavaş yavaş sıkma canını 😇
Ayse361 Neslihann_ benim doğumdan sonra ebe dikiş atarken baya sıkıyorum dikişleri çünkü sıkmazsam orası geniş ve açık kalır sarkma yapar estetik açıdan da güzel durmaz demişti Öyle bir genişlikte yotku vajinamda ama sizin durumu bilemedim şidmi
Lfdmrc PrensesAnnesi8323 benim dikişlerin düştü ama yerleri ağryor hala çok cesaret edemiyorum asla 🥺