Twinsmom-- Kızlar tam 30 gün oldu bugün adet olmuyorum ilk defa bu kadar gecikti ve ikizlerim var hamile olabilirmiyim test yapmalımıyım adet belirtisi bile yok ne karnım ağrıyo nede kasıklıklarım gerçekten bi tuhaf oldum eşime henüz söylemedim
Ayguzelsin1 Twinsmom-- şakami yapiyorsunuz hanimefendiiiiiiiiii evet hamilesiniz belirti olmasina gerek yok🤣🤣
diaryecos Bence test yap gebelik testinde kesin çıkar zaten o kadar geciktiyse. Veya tam emin olmak istersen sağlık ocağına gidip tahlil ver canım hakkında hayırlısı olsun inşallah
Twinsmom-- diaryecos Valla hamileysem yine Anne olmak isterim hiç dert etmem yani çok sevinirim ikizlerime kardeş geliyor diye aslında biraz daha beklemek istedim ikizlerim abi olsun diye 2-3 yaşına kadar beklemeyi düşünüyorum zaten hayırlısı olsun herşeyin inşAllah yarın bi test yapacağım bakalım yarında olmazsam kesin yapcam
Twinsmom-- Deletedmom_78 Yok canım ben spiral taktırmadım yada hap kullanmıyorum kendim korunuyordum ilk defa bu kadar gecikme oldu hayırlısı olsun herşeyin inşAllah
Fasulye12 Twinsmom-- kendim korunuyordum demişsiniz de spiral veya hap kullanmadan , kendiniz nasıl korunuyordunuz?
ayse4421 Twinsmom-- ne bizimki geri çekiliyor o zmn bende hamile kalırım ben kendine korun dedikçe böyle bişey olamz diyor hamile kalmazsın diyor 😑
Alparslanannesi0180 Twinsmom-- bence kesin hamilesin geri çekilme bir korunma yöntemi değildir ben biriyle baş edemiyorum ikinciyi düşünmek bile istemiyorum maşallah sana
Twinsmom-- Alparslanannesi0180 İkizlerim var çok sakin bebekler 3. Bebek doğurursam zorlanmam bence herşeyin hayırlısı inşAllah herşeye ağlamıyorlar hep oyun oynuyorlar çok fazla kucak düşkünü değiller ben alıştırdım ayrıca desteksiz uyuyorlar hiç bir eğitim almadım herşeyi kendim yaptım kimseden yardım almadım❤️
Alparslanannesi0180 Twinsmom-- maşallah cnm benim allah senin için hayırlısını versin inşallah benim oğlum kucak düşkünü çok ağlayan bir çocuk salla salla zor uyuyan bir çocuk o yüzden
Twinsmom-- Alparslanannesi0180 Sağol canım Rabbim kolaylık versin inşAllah ya her çocuk farklıdır tabi🤍