12sukran 32 haftalık hamileyim ve bu sabah birden karnım küçüldü çarşamba günü kontrol günüm ama merak ta ediyorum başına gelen annelerim varsa yazabilir mii happy mom dada yazdım genel de cevap gelmiyor ordan
tatlibiranneo 12sukran ya o bende de oluyordu doktoru aramıştım ama bebek bi yanda toplanıyor veya yayılınca öyle hissediyorsunuz demişti sizde bi sorun içiniz rahat etsinn
Rumeysaerva 12sukran bende 34 haftalık hamileyken öyle olmuştu hatta bayağı da aşağı inmişti ben yeni taşınmıştım yerleşme felan biraz yorulmuştum zaten biraz da kanamam olmuştu dr a gittim gayet iyiydi sonra düzeldi zaten
Mbrre 12sukran devlet hastanesinde kadın doğum acili oluyor.bencr Bi içinizin rahat etmesi adina görünün Bi ultrasonla falan bakarlar mutlaka
edabolukbasi 12sukran yorulunca benimki de toplanıyordu hareket hissediyor musun tatlı bişeyler ye soluna yat bakalım
silad70 12sukran sıvı azlığından küçülür kasılman da varsa ya kadın doğum acile görün yada doktoruna muhakak muayene ol
Yrnkskn 12sukran bebeğiniz toplanıp alt tarafa doğru inmiştir korkulacak Bi şey yok ama yine de doktorunuza sorun
Keremikobayky 12sukran karnın aşağı düşmüş olabilir doğum yaklaştıysa ama 32 çok erken. 24 saat içinde kaç bebek hareketi hissettiniz sayın
Ysgl26 Canın korkutmak isremem ama 35 haftanın son günlerinde ben de kanrımın küçüldüğünü farkediyodum meğer suyum azalıyomuş hiç farketmdim..36. Hafta kontrolünde suyum tamamen bitmişti acil sezaryene alındım..ihmal etme bi acile git istersen
silad70 12sukran sıvı azalması umursanmıycak bir konu değil 34+4 de sıvı azalmasından dolayı ikizlerime doğum yaptım sen bilirsin ama muhakak git gözük tedavi altına alırlar hiç değilse biraz daha bekler