mucizeminnosum 7 ay önce doğum yaptım dikiş çizgim kırmızı sizin de mi öyle yoksa enfeksiyon falan mı oldu başka bişe yok sadece o çizgi kırmızı yani herkesin mi öyle ona göre doktora giderim
Alparslanannesi0180 mucizeminnosum 5 ay önce sezeryan oldum kırmızı ve kıllar çıkıyor altında üstünde içim gidiyor alırken bazende alamıyorum siz nasıl yapıyorsunjz
Sedas00 Normal canım ben 7 buçuk ayda regl oldum birde onu farkettim mesela regl olacağım zaman da kızarıyor Şuan 13 ay geçti
mucizeminnosum Sedas00 ay korktum yaa hatırlamıyorum hep böyle bi renk miydi diye internetede bakınca enfeksiyon falan yazıyo daha da yeni sayılır yani zamanla geçer heralde de şimdi herkesin düzeldi benim mi böyle diye merak ettim teşekkür ederim
mucizeminnosum Lara17 tam ağrı gibi değilde sızı şeklinde oluyo benimde ya aylarımız yakın demekki normal yaa içim rahatladı valla teşekkür ederim
Lara17 Alparslanannesi0180 bende aynı durumdayım 🙈 jiletle alıyorum ama içim gidiyor kanayacak diye 🥲
mucizeminnosum Alparslanannesi0180 ayy bende korkuyorum bide jilet kullanıyorum yarı alıp yarı alamıyorum valla yırtılcak gibi geliyo olduğu kadar alıyorum yaa bende bi ben alamıyorum zannediyodum 😃
Lalinn mucizeminnosum hayır kırmızı oluyor 11 ay oldu hâlâ öyle enfeksiyon olsa devamı gelir illa bişeyler çıkar ortaya
mucizeminnosum Lalinn evet ya başka bişe yok yani kırmızı mıydı hep onu hatırlamadığımdan korktum dmekki 11 ayda da ten rengine dönüşmüyo en azından bunu da öğrendim o zamanlarda da niye düzelmedi diye takılabilirdim teşekkür ederim
Lara17 mucizeminnosum normalmiş ve çok iş yaptığım zamanda ağrıyor sanki hafif bir ağrı. Ameliyat olduk koskoca bebek çıktı olsun o kadar 💕🙈🌼
mucizeminnosum Lara17 ay evet yaa içim rahatladı valla aynen bide soğuk olunca oluyo doğru söylüyosunuz kolay değil bebiş çıktı o kadar☺️🌸
Lara17 Alparslanannesi0180 kesinlikle yalnız değilsin her seferinde aynı hissediyorum sanki ilk defa akıyormuşum gibi 🤣🌼
iloeo mucizeminnosum kızarıklık bende de vardı doktora gittim ten rengim esmer olduğu için böyleymiş. Azelderm verdi gece sürmem için rengini açarmış