Eymeniim ah ne demek ♥️ Meme kremleri,pompalar,hastane pompası,elle sağım teknikleri, Türkçe-İngilizce-Almanca bulabildiğim her türlü yayın video yazı vs derken ben bir dönem kafayı cidden yediydim.Bende emziririm nolcak derken içten içe “acaba?yoksa? Yok canım!? Hadi be eksik mi?Anam sütüm mü yetmiyor?!” Kafalarına girmiştim.
Tomris’in emzirme notları,emzirme danışmanım,gerçek anne sütü dostu doktorumu bulmam, ne olursa olsun destekçi olan annem ve kayınvalidem ve en yakın arkadaşım o dönemde bana çok yardımcı oldular.Ben şanslı olan azınlıktandım.
Bir çok konuda anneler çözüm bulabiliyor biliyorum,Lakin bu anne sütü ve emzirme mevzusu toplumca kanayan yaramız.
Dayanamıyorum belki aynı şeyleri kaç kere burda yazdım,çevremde tanıdığım tanımadığım ilk defa gördüğüm 100 defa gördüğüm kaç anneye anlattığımı bilmiyorum.
Birine faydam olsa kafi. Açıkcası becerebilirsem yaşadığım süreci,tecrübelerimi ve edindiğim bilgileri bi gün video çekip youtubeda koymayı istiyorum.Yazabildiklerimiz çok az bi kısım...