Bengundas Merhaba Kızlar, Ben sleepy ben kullanıyorum bebeğime her türlüsünü denedim ama sürekli kaçırıyor kakasını yaptığı anda atletine ve üstünde ne varsa ona da geçiyor,istisnasız böyle Bu durumu yaşayan var mı acaba Bir de bez önerisi alsam sizden ☺️
Merve1601 Bengundas bende sleppy kullanıyordum . Sızma problemi,lastik izi vs bıraktım molfixe geçtim memnunum. Ayrıca sızma sürekli oluyorsa bir numara büyük deneyin🌺
ErsagunAktugunannesi Bengundas benim bebeğimde de aynısı olmuştu ama 3 numara külot bezdi. Cırtlı beze geçince sızdırma yapmadı. Gerçi gösterge biraz bile mavi olunca değiştiriyorum ondan da sızdırmıyor olabilir artık
livanurvealpinannesi61 Bengundas sleepy eski daha iyiydi. En iyisi evy baby ne sızdırıyor ne pişik yapıyor. 2 ci olarak da molfix.
Meltmtemel Bengundas evet sleepy cok kötü sızdırıyor beline kadar geciyordu molfix gectim cok memnunum
Bengundas Merve1601 Çok teşekkür ederim 🌸 1 numara büyüttük bizde sebep o olabilir mi diye ama aynı sıkıntılar devam ediyor
Glikoz Selam bende naturalini de bionaturel ini de denedim sizdiriyo… Yakinn zamanda Prima aldım çok iyi sizdirma yok fakat o da parfümlü bu tür bitince daha almam.. önerileri merakla bekliyor olacağım
livanurvealpinannesi61 Glikoz molfix ve can bebe içerik olarak temiz. Bana göre en iyisi evy baby sadece içinde losyon var ama kızıma Bi tek evy baby iyi geldi mecburen kullandım.
Bengundas Glikoz Merhaba🌸 Primayıda düşünüyorum ama çok gereksiz pahalı geliyor bana sleepy ile arasında 2 katı fark var resmen ve içeriği temiz vs bi durumu olsa hiç düşünmeden alayım ama çok temiz değil Vadettiği sadece sızıdırmazlık sanırım
Bengundas ErsagunAktugunannesi Merhaba🌸 ben bezimi değiştirdikten 10 dk sonra kaka yapıyor sonuç yine aynı sözmüş bi şekilde zıbınları kaynaşmaktan deforme ettim artık
Bengundas Meltmtemel Yaa evet bizimde belinden çıkıyo bacaklarından birinden sızıyo halıya geçmişti emeklerken kızım,sık sık bez değiştirememe rağmen
SercinOzel Bende sleepy kullanıyorum ama bende ne sızdırma ne kaçırma hiç bişey yapmadı ben memnunum şu an için
Kevseraydnn Bengundas Bnde birçok bezi denedim hep sızdırma yüzünden bıraktım uzun zamandır molfix pure&sorf kullanıyorum çok güzel çok kaliteli gece uzun saatler almıyorum altını uykusu açılmasın dye hiç sızdırmadı daha
Elyaa Bengundas prima premium care ne sizdirma ne koku ne tahris 10 numara 5 yildiz. Emilimi de iyi oldugu icin sık degistirmek zorunda kalmiyorsunuz. Pahali diye tercih etmeyenler var ama dedigim gibi emilimden dolayi zaten cok az sıklıkta degistiginiz icin uzun sure gidiyor.
Adenmoms68 Bengundas aynısı bende de oluyordu bir numara büyük aldım olmadı yine iki numara büyük kullanıyorum 3 aylık ama 5 numara kullanıyorum bütün bezleri kullandım her markadan aldım denedim ama büyük olunca anca o kurtarıyor