_BabyYoda Dmlygt simdi belirtilere baktım atak sanırım aynısı resmen sanki benim bebegimi gozlemlemisler 😥
_BabyYoda Senazrahmet baya çıkardım gazını yine aynı atak döneminden olduğunu düşünüyorum bu atak en kötüsüymüs zaten
Senazrahmet _BabyYoda hayır maalesef en kotusu 4. Ay atagı söylemek istemezdim ama bu atagı mumla arıyosunuz 🤦🏻♀️
Bebeg _BabyYoda haklısınız bende alttan üstten cikartiyordum dediğiniz gibi bitmiyor gaz ne kadar çıkartırsan cikart başlarda hayret ediyordum alıştım artık gaz bitmiyor 😊
_BabyYoda ZeynepNevam 2. Ay atağı en kötü atakmis oyle yaziyor internette bizim bitimine 2 gün kaldi diye gösteriyor ama bakalim
prensannesi_2 _BabyYoda benim bebeğim 55 günlükte 2 gündür bizde atak dönemindeymişiz sizin yazdıklarınızın aynısı bebeğiniz iyimi geçtimi acaba
Hbhb _BabyYoda şu an onu yaşıyorum susmuyor göz yaşı ile ağlıyor napıcağımı şaşırdım 😥 Ataksa eğer bu ne zaman biter
_BabyYoda Hbhb google a atak haftası hesaplama yaz doğum tarihini gir söylüyor atakta mi değil mi ataga kac gun var ya da bitmesine kac gün var vs
_BabyYoda Aslat kendini geri atiyorsa gaz oluyor yay gibi geriliyorlar. Benim bebeğimde gazı olunca aynı
_BabyYoda Minik_oglum en fena atakmis 7-9 hafta atağı bir de 2 hafta sürüyormuş allah bize sabir versin😂
ZZeynepsss Kesinlikle gazzzzz benim kızımda 2.ayda hiç susmadan ağlıyordu sonradan anladım gazı çıktıkça susuyodu
Mamaaaaa Kucağınızda hafif hafif aşağı yukarı yaylanabilirsiniz kriz anında eğer gazsa çok iyi geliyor bebeklere biz hala zıplayarak uyuturuz 5 aylık olacak
_BabyYoda prensannesi_2 evet çözdüm dilini artık biraz bir seyleri oturttuk yerine 2 hafta falan sürdü genelde ağlama krizleri uykusuzlukmus ben huysuzlandigi an hemen uyuttum yoksa yeri göğü inletiyordu 5 kilo ter dokuyordum böyle böyle atlattik
prensannesi_2 _BabyYoda vallahi bizde o saatlerde dışarı çıkmakla çok şükür atlatıyoruz dışarı çıktığımız anda uyuyor o saatlerde dışardayız artık geçene kadar😀