Ygtannesi58 mirgulak merhaba arkadaş satmışsa bendede var 1000 TL satıyorum istanbuldyım numaranızı verin wpden konuşalım foto atim
birprensannesi0208 mirgulak almadıysanız benimde elimde var bir adet bebek arabası 600₺ satıyorum ufak tefek hasarları var ama kullanıma hiçbir engeli yoktur
Gulcann_ Ygtannesi58 iyi niyetlisinizdir ama numara vermek olmaz ki canım ya. Bak Googleye imgyukle yaz ordan resmi bul kopyala buraya yapıştır
Ygtannesi58 Hatasız bebeğim 6 aylık kışın hiç dışarı çıkmadık en fazla gerçekten 4 5 kere kullandık oda awmde annem oğluma aldı diye satıyorum bir sorunu yok
Gulcann_ Ygtannesi58 bak canım işaretledigim yerden yükleyebilirsin seni yönlendiriyor zaten resim yükleyince altta linki kopyala de sonra gel buraya yapıştır
birprensannesi0208 Gulcann_ gaziantep 600₺ canım sepetinde ufak bir yırtığı var bir yerindede kaldırırken civatası düşmüş bulamadık ama kullanıma engel bir durumu yok
Gulcann_ birprensannesi0208 gönül İstanbul da olup görüp almak ister 🥀 inşallah alıcısını bulursunuz sizde ,🙏