Dytseyran Oğlum 2 yaşında. Bende tek büyüttüm. Eşim hep ben sponsorum gerisi sende der. Büyüdükçe bazı yönlerden iş kolaylaşıyor bazı yönden de daha çok zorlaşıyor. Benimde nacizhane tavsiyelerim.
*Rutinleriniz olsun. Banyo uyku yemek vs. Bebekler rutinleri sever.
- İşleri onunla beraber yapın. O uyuyunca kesinlikle onunla beraber yapamayacaklarınızı yapın. Zaten ayaklanınca kendiside zevk alacaktır. Evdeki günlük işleriniz oyun gibi olsun. Biz mesela az evvel oğlumla beraber kek yaptık. Ev süpürüyoruz, toz alıyoruz. Çamaşır bulaşık vs hemen hemen her işi beraber yapıyoruz.
- Sürekli konuşun her şeyi anlatın.
*Havalarda ısınıyor. Açık hava çok iyi oluyor onlar için. Biz doğduğundan bu yana çok soğuk rüzgar dışında neredeyse her gün 10 dk da olsa hava aldık. Bizim evde müsait olunca .
- Yemek yemediği zamanlar olacak. Kesinlikle kendinizi üzüp paralamayın. Biz ısrar ettikçe onlar inatlaşıyor. Biz her akşam beraber oturduk yemeğe. Ona göre ayarladık. Sofra serince hemen oturuyor.
*Kışın haftada iki/üç yazın her gün yıkıyorum. O da bende çok rahat ediyoruz.
*Bol bol kitap okuyun, zeka kartları kullanın. Ama interaktif okuyun. Bir çok şeyi kitaplardan öğrendi kuzum. Sarılmak, uğur böceği, ördek, kaplumbağa, kurbağa vs..