benaslindayohum kahvepres bizimki baya azaldı daha komple geçmedi, 3 aylıkken dideral ilaca başladık şuan 2 yaşına giricek 🤗 istersen fotoğraf atabilirim
AA201207 kahvepres kuzenimin bebeğinde vardı bacağında. İleriki yaşlarda kayboldu tam hatırlamıyorum ama 4 yaşında fln geçti sanırım
Aybuke_ kahvepres bnm kızımın kaslarının ortasında var dogdugunda 5 nokta seklinde doktora sordm cok belirsiz gcer dedı 4 yasnda gecmedı ama gırmk ıcın dikkatli bakmak gerekir 40 gunluk oğlum var ondada aynı seklde var
kahvepres benaslindayohum vlah iyi olur sevinirim atmana yani benim korkum kafasında var hani yarın öbrgn yüzündede cıkarmı acaba die korkuyrm
Ceycey001 kahvepres benaslindayohum kıZlar bizimde burnumuzda var 2ay 10 günlügüz geçer diyo doktor ⅚ aya kadar ama geçecek gibi degil bi foto yükler misiniz
VerdaY benaslindayohum atar mısınız nasıl bi şey kızımın kafasında böyle bi morluk oluştu L şeklinde ben de olabilir mi diye düşünüyor 4 aylık
mervebyge benaslindayohum merhaba bn doktora götürdüm ultrasonla bakıldı organlarinda birşey çok çok şükür çocuk doktoru götürdm 6 ay büyüme olur dedi sonra küçülmeye başlar dedi ama ilaç filan vermedi 3 aylıkken tekrar görelim dedi bu izlediğimiz yol dgru mu rica etsem yardımcı olabilir misiniz
benaslindayohum kahvepres daha fazla yerinde çıkmıyor olan yer 1 yaşa kadar büyüyor 1 yaştan sonra sönmeye başlıyor 🤗 hemen fotoğraf yükleyip geliyorum
kahvepres VerdaY morluksa siznde odur cnki bzmkide mor sadce hafif kirmizi noktalar var o kdr bide şişik bzmki
Ceycey001 kahvepres net degil fotograf ama bizimde burnumuzda var insallah geçer bizim için sorun degil ama ilerde hep soracaklar o üzüyo beniğ
kahvepres Yani tabi flastan suan byle görnyr ama mor gbi gtikcde moraryr ve şişyr her gören illa bu bebek düşmş dior yok desmde yk öle bişi diorlar düşmş doktr teşhisi koymş diorm szmi bilcksnz
kahvepres Ceycey001 ins gcerr dedgn gbi bizmkide gtkce sişyr bide tam uzandği kisma denk gldği icn acba diorm o şişlik onu rahatsz edyrmu die üzlyrm
Aybuke_ kahvepres yok yok canm korkma badka hıc bı yerinde ckmadı bzmkı cok silik ama doktor adı hemanjıom demıstı