BelaCivciv buglemss Evet güvenilir, biz birkaç kez daha kullanmıştık bir problem yaşamadık. Zaten kalınacak yerelere daha önce giden insanlar yorum falanda yapıyor, o yüzden kullanışlı bir uygulama
Uffsananebeslk buglemss Eşimin ailesiyle göcek’e gideceğiz. Ev tuttuk havuzlu . Ağustosta üçümüz gideriz bir de
1ruzgarmasali buglemss temmuz ayında Antalyada Pegasus Royal otele1 haftalık yer ayarladık bebek olacağı için ona göre seçmek zorunda kaldık daha oncede gitmiştik çocuklu aileler için ideal bir otel düşünürseniz bakimm derim
Hellobello buglemss haziran başı kilikya palace göynük otelini planladık uygundu baya, eylül sonu da voyage sorgun oteline gideceğiz geçen sene de gittik muhteşemdi tam bebek oteli😍
Liyosunannesi buglemss ramada resort side, ben 2 oda, 4 yetişkin 1 çocuk 16.000 e aldım. 3 gece 4 gün . Ama dediğim gibi ben alalı baya oldu.
Hellobello Balbebeginannesiiii aa çok benzer kızım da 16 aylık, 1 haziranda antalyaya otele gideceğiz ama havalar hiç iyi değil deniz ısınmamıştır ya napıcaz acaba🙁 akşamları serin olur açık havada duramayız heralde
Balbebeginannesiiii Hellobello biz gecen swnede ayni tarihte gttik havuz iyiydi denize girmedk ama onu bilmyrmda
Hellobello Balbebeginannesiiii geçen sene ben 19 mayısta denize girdim ama bu sene deniz ısınamadı diye düşünüyorum. Kilikya palace göynük diye bir otele gideceğiz