Musmutlubiri Oğlum 3 günde tuvalet eğitimini başardı çok mutluyummm😍🫶 Ama kakasını yapmak istemiyor altına yapıyor birde kabız oldu acıyor diyor kakasını yapmasını nasıl sağladınız acaba
ZamaneAnnesii bizimde 3.günümüz ilk gun berbat bi gundu 2 defa tuvalete 10 defa uzerine yapti diyebilirim 2.gun yarisini üstüne yarisini tuvate 3.gun 20 dk bir tuvalete gidelim diyo bu arada cok şükür kabizlik sorunumuz yok gunde bi defa yapıyor kakasini
Musmutlubiri ZamaneAnnesii ne güzel benimki 2 gün yapmadı sonda altına yaptı tuvalete yapmak istemiyor kakasını. Ama bugün yapmadı inşallah düzene oturur
Musmutlubiri aysenur65 temmuzda 3 yasına giricek canım. İlk gün direkt bezi attık gece uykusunda dahi bez takmadık. İlk gün lazımlıgına sürekli oturttum çiş var mı dedim ilk başlarda yapmadı zaten altına kaçırdı sürekli. 2. Gün lazımlıgına yapmaya başladı. Gece de kaçırdı ama sık sık kaldırıdm tuvalete. 3. Gün direkt çözdü işi oturttum yaptı hep altına kaçırmada olmadı dışarda da aynj şekilde hiç kaçırmadı çişini çok mutluyum ama kakayı çözemedik henü😂
Musmutlubiri Halimeer zorlamaml lazımmış sanırım tutmaya başlıyolarmış yoksa bende ondan korkuyorum inşallah onuda çözerler zamanla
ZamaneAnnesii Musmutlubiri bizde bugun altımıza hic yapmadik cok şükür ama ikide bir tuvalete gidiyoruz hep mi böyle olaxsk 🤦🏻♀️
baloglum_e Musmutlubiri gece uyandırmak doğru değil diyorlar bende gündüz öğrettim sayılır gibi ama akşam hala bezliyprum nasıl yapacağımı bilmiyorum hiç
Musmutlubiri baloglum_e valla mecbur kaldırıyorum altına kaçırıyo ıslanıyo zamanla düzen oturuyo zaten hemen olmuyo. Ben direk bıraktım bezi gece takarsanız kafaları karısıyo onun rahatlıgına alısıyolar bezi bırakon bence gece de
Musmutlubiri aysenur65 hayır sürekli konustum zaten ben onunla bu durumu tuvalet hakkında önceden sürekli konusun şarkılar dinletin tuvaletle ilgili beynine yer ediyor. Evde bezsiz gezdi zaten pijaması ıslanınca rahatsız oldu hemen çıkarmak istedi. Islaklıgı hissedip rahatsız olması lazım bence; sonra çişini lazımlıgına yapınca gel tuvalete dökelim birlikte dedim hosuna gitti o hevesle yapmaya başladı sende böyle şeyler demeyebilirsin bence
ZamaneAnnesii aysenur65 sizin bebeğiniz kac yaşında biz 25 aylığız bugun 5.günümüz tuvalet egitiminde ilk gunden ne gece ne gündüz takmadik bezi gece hic yapmıyor normal de inek sütü cok çiş yapr sabah uyanınca bile bazen taşıyordu bezden ama suan yapmıyor bugun gündüzde hic yapmadi altina cok şükür inşallah ogreniyordur ama cok sık çise gidip geliyoruz ha bire cisim var diyo 20 dk bir zamanla umarim sure uzar
Musmutlubiri aysenur65 zorlamayın bende çok denedim ama hazır oldugunda direkt kapıyorlar çok rahat geçiyor😂
aysenur65 ZamaneAnnesii 21 aylik bende başlamak istiyorum yavastan en azından denemek istiyorum ama nerden basliyacagmi blmiyorum
ZamaneAnnesii aysenur65 hazirmi acaba bebeginiz sinyal veriyor mu mesela tuvaleti gelince bizimki bi koseye kacar yada gelip ellerimi tutup tuvalet pozisyonunuda otururdu kıştan beri havalarin isinmasini bekledik biz ve basladiginiz zamn gece gündüz bezlememeyi öneririm size
aysenur65 ZamaneAnnesii evet kakasini yapacagi zaman gormeyecegimiz bi yere geciyor cokup yapiyor ve yaptiktan sonra cok rahatsiz cis kaka biliyor bende bayadir bekliyordum ama artk başlamak istiyorum