Karen
[bilinmeyen] muhtemelen ellerini emdiği içindir canım ellerinin soğuk olduğunu farkettiğinde ensesinede bak orada soğuksa üşüyor demektir dolaşım sistemleri henüz oturmadığı içinde el ve ayaklar soğuk olabiliyor kansızlıkta bir ihtimal ama sanmıyorum
NaimeYilmaz
[bilinmeyen] ben elleri üşüyünce kombiyi arttırıyorum sıcaklık artınca sıcacıcık oluyor 😌
Ogulveannesi
[bilinmeyen] benimde oğlumun elleri ve ayakları soğuk😕bazen çorapları ıslak oluyor çok terliyor🤔
Karen
[bilinmeyen] kansızlık olayını yinede doktoruna danış istersen canım için rahat olsun inşallah yoktur 🙏🏻 ama ensesi sıcaksa ellerini emdiği içindir benim kızımda nezamn ellerini emse soğuk oluyor 🌺
Burcakmstftmr
[bilinmeyen] 3 aylık oğlum var elleri ağzında ıslandığı için soğuyor kuzu inşaAllah kansızlık yoktur bencede yoktur sürekli ıslandığından bişey olmaz korkma
NaimeYilmaz
[bilinmeyen] nem oranını koruyunca kurumaz
Arsenakres
NaimeYilmaz nem oranını nasıl koruyorsunuz acaba ?
ArifeNurDuman
[bilinmeyen] kan damlası kullanıyor musunuz?
NaimeYilmaz
[bilinmeyen] 😊 Nem ölçer var evde ordan takıbını yapıyorum ben doktorlar sağ olsun bilinçlendiriyorlar yoksa nerden bılıcez 🤷♀️
Narin
Benim bebeğimin elleri ayakları doğduğundan beri hep buz gibi.Ben kan akışlarının yavaş olduğunu bildiğim için soğukluğunu normal sanıyordum fakat öğrendim ki bebeğimin kanı çokk düşükmüş.Henüz 1 buçuk aylıkken kan ilacı kullanmaya başladık şu an 2 buçuk aylık hala devam.
ArifeNurDuman
[bilinmeyen] hangi Damlayı kullanıyordunuz? Sağlık ocağının verdiğinde bu tür yan etkiler söz konusu oluyormuş da
Narin
[bilinmeyen] Hiç korkma bebeklerin el ve ayaklarında kan akışı yavaş olduğu için soğuk oluyor biz şans eseri başka bir sebepten kanın düşük olduğunu öğrendik yoksa bilemeyecektik.Tabi ki tedbirini al ama korkulacak birşey yok en kötü dertleri kansızlık olsun olacaksada☺️ Bu arada kaç aylık bebişin?
ArifeNurDuman
[bilinmeyen] kakadan kan gelmesi için demiştim. Sağlık ocağından verilen d vitamini de kan damlası da koruyucu madde içeriyor ben o sebeple verdiklerinde almadım. Eczaneden aldım her ikisini de. kan damlası için purferro kullanıyorum içinde koruyucu tatlandırıcı katkı maddesi vs hiç bir şey yok ve oğlumda kabızlık kusma kan gelmesi gibi herhangi bir sorun yaratmadı tavsiye ederim. Tabiki öncelik doktorunuzun yönergesi. Çok geçmiş olsun bebişinize
ArifeNurDuman
[bilinmeyen] d vit 3te de koruyucu var maalesef. Onun için de wellcare öneririm. doktorunuza danışın ve kan damlasını ihmal etmeyin umarım el ayak üşümesi kansızlıktan değildir 🙏🏼
Narin
[bilinmeyen] Kan ilacına başlama zamanı gelmiş bile zaten.Ek gıda döneminde pekmezde yer oh miss en doğalından ilaç işte:)
Allah iyilik güzellik versin tüm yavrulara
Gurbettebianne
[bilinmeyen] eli sürekli ağzında olduğu için soğuk canım .normal yani o durum bizde de var
Meray
Benimkinin de genelde soğuk elleri ağzında olduğu için bence.
Ogulveannesi
[bilinmeyen] 4aylık ama doğduğundan beri öyle ya soğuk yada terliyor sürekli hadi elleri anlıyorum sürekli ağZında ya ayakları kontrolünde doktora soracağım🤔
Thesra
[bilinmeyen]
Tatlım benim kızında elleei aşırı soğuk resmen buz dolu kovaya elini sokmuş gibi🤦🏽♀️ Ben emeklediği için sürekli yerle temas ediyor ve ellerini ısırıyor dişlerini kaşımak için o yüzden olduğunu düşünüyorum
Thesra
[bilinmeyen]
Kan damlasini degistirin kuzum