Nazlibebegim Kizlar 5 ay 25 gunluk kızım artik dayanamiyorum uykusuzluga ya kesin bi cozumu olan lütfen yardim etsin hep atak hep atak hicmi guzel gunumuz olmayacak gunduz zaten hic uyumayan bi bebekti ama bi hafta once iki gun falan gunduz beraber iki saat uyuyorduk iki kere cok sevinmistim gecede 2 veya 3 kere kalkiyordu duzeldi sandim ama gene bozuldu gunduz salliyom sallamayi birakinca hemen gozlerini aciyor yanina yatiyom emziriyom doyunca birakiyor hemen gozlerini aciyor gecede oyle donmeye calisiyor beceremiyor uykuda surekli kalkiyor uykusuzluktan bittmis durumdayim kizim da surwkli esniyor gozlerini ogcaliyor ama uyumuyor ya benim bebegimin uykusu duzenliydi o yonden rahattim diyen bir anne varmi cok merak ediyorum
muratnannsi Nazlibebegim 5 6 aylik bizimki de aynıydı o donem besige koyarım 10 dk bir uyanirdi artk ne uyku ne dinlenme kalmisti .dogru değil biliyorum ama bn çözümü yanımıza alarak bulmuştum .13 aylik hala ortamzda uyuyo açıkçası rahstsz deglm emmek istediğin de direk emziryorum uyumaya devam ediyor bide her özlediğimde öpüp kokluyorum:)
Rumeysaden Nazlibebegim sallamayo birakman gerekiyor canım yoksa hep uyanicak destekli uyutuyorsun çünkü benim bebeğimde öyleydi sadece bir ay salladım dayanamadım hemen kendi kendine uyumayı öğrettim gece kalkmaz maşallah diyim gunduzde kendi uyku saatleri var uyuru güzel şekilde 5 buçuk aylıkken kendi uyumaya başladı şuan 9 aylik
Minigim38 Nazlibebegim 6 ay 25 günlüğüz bizimde en uzun uykumuz 15 dakika koynuma alırsam 30 dakika oluyor hem gece hem gündüz bitik durumdayım. Yedigim yemekten sudan keyif alamıyorum. Doğduğu gün hastanede bile 2 saat uyumadı hemşireler gelip gidip kontrol ediyordu o derece uykumuz yok. Yenidogdugu sıralar bile hiç uyumadı millet uyandiramıyoruz diye post açardı ben uyumuyor diye ağlıyordum. Dişimiz yok ondan diyeceğim ama oda değil. Destekli bile uyutamıyorum isyan etmek değilde gerçekten çok yoruldum🥺🥺🥺
Eflin06 Nazlibebegim kızım 1 yaş 12 günlük 3 aylıktan beri ayağımda sallıyorm gece gündüz geceleri 2 saat sallamışlığım var ve hala uykusuzum hala uykusuz sanırım alıştım sorun olmuyor artık sizde alışmaya çalışın yoksa cok daha fazla zorlanırsınız bazen eşinizden destek alın o biraz bakarken siz dinlenin
Haffuse Ben de kizim icin coook ugrastim… Gunduz uykularini uyumasu gerektigi kadar uyut, gunduz uyumazsa, gece de yorgunluktan uyuyamiyor… Ben de sqllayarak uyutuyordum, durunca uyaniyordu…saatoerde oturup ayagimda uyuttugum zamanlar oldu😅
Ecz1anne muratnannsi neden doğru olmasın en doğrusu bu❤️ doğada nasıl olması gerekiyorsa öyle yapmalıymışız prema sundariyi takip ediyorum ve kitabını okudum tavsiye ederim. Biz yirmi günlükten beri yanımızda uyuyoruz çok sağlıklı ve mutlu bir ilişkimiz var anne baba bebek olarak. Bebiş de kendini güvende hissediyor ve çok huzurlu uyuyor böylece. 3 yaşına kadar aynı odada, 1.5 yaşına kadar da aynı yatakta devam edeceğiz en saplıklı Uygulama bu şekilde
Nazlibebegim Rumeysaden denedim aksam uykusunda bi bucuk saat surdu uyumayinca mecbur ayagaima alip salladim
Haffuse Nazlibebegim Valla canim bu uyku duzenini oturtmak kolay olmuyor iste… Gunuduz totom agriyor, islerim oluyor vs.de, Gece uykusuz saatlerce hortladiginda uyutmaya calis… Sen cabalamadan hicbirsey cuk diye rayina oturmuyor ne yazik ki…
Rumeysaden Nazlibebegim dene sürekli canım pes etme zaten bır alışsın gündüz uykuları da duzelicek bunu yapicagin zaman gündüz ne çok uyut ne de çok az uyut duş aldır rutin oluştur birde kirmizi veya turuncu lamba kullan ben kullanıyorum hem uykularını getiriyor hemde her akşam açıldığı için ışık gece uykusuna yaticagini biliyor
Nazlibebegim Minigim38 inanın bizde 3 haftadN sonra uykuyu birakti ilk 3 haftada ben korkudN uyyyMiyordum bisey mi olur aglar duymam diye ama simdi uykusuzluktan gece agliyor duyamiyorum ben dis dusunmuyorum cunku hep boyleydi yani kimi dedi 4 aydan sonra duzelir kimi 6 kimi 2 yas gercekten bi an once duzelsin yoksa kafayi yiyecegim
Rumeysaden Fatos53 canım sürekli bıraktığım da uyaniyordu bir gecede öğrettim koydum besigine ağladı hemen geri aldım öptüm sakinlestirdim geri koydum bunu 4 kere felan yaptık sonra elimi sırtına koydum ben şunu farkettim bebeğin kendini güvende hissetmesi gerekiyor elimi sırtına koyunca uyudu bir gecede alisti bı kaç gün 50 dk 40 dkda felan uykuya daldı ama artık 5 dkda uyuyor dediğim gibi bu süreçte bebeğin kendini güvende hissetmesi önemli
Fatos53 Rumeysaden Ve bu konuda da annenin biraz sabırlı olması lazım 😊 bebeğim daha 1 aylık şimdiden başlasam olmaz dimi. Emziriyorum ve genelde meme de uyuyor öyle koyuyorum yerine.