berenselen-16 Evde nazar ve kötü enerji için defne yaprağı yakmak odada onu gezdirmek günah mı acaba?
Storymoon berenselen-16 Ben dua okuyarak yakıyorum banyo tuvalet hariç bütün gardolabı açıyorum cüzdanların ağzını açıyorum dua okuduktan sonra allahtan dileklerimi söylüyorum
MinikPandam_ berenselen-16 valla öyle batıl inancım yok gunah mi sevap mi hic anlamam ama bize hiç iyi gelmedi yaaa… biz 2 kere yaktık ikisinde de felaket kötü şeyler yaşadık hem de hemen arkasından. bir daha tövbe ettik iyi gelen de vardır belki ama bilemiyorum bizim dilimiz yandı
Elyaa berenselen-16 Gunah degil diye biliyorum. Benim de babannem haci. Hep bize gelirken getirir yakar nazari alsin evin enerjisi guzellessin diye.
Mira__ Bende üzerlik , adaçayı lavanta 3 lüsü aldım kapıları kapatıp yarım saat yakarım kötü enerjiyi alması için
Demoo Günah değil diye biliyorum eşimin amcasi cami imami üzerlik tohumunu özellikle yakmami tavsiye etti özellikle tuvaletlerde gezdir dedi . Malum tuvaletlerde neler var biliyosun 🧟♂️🧟♀️
Demoo berenselen-16 süt tencereleri var ya onun icine koydum biraz pecete ile peceteyi yaktim oda yandi ama etrafa saçılıyor biraz temizlikten once yapin derim