tombikdonerkankasiiskender MaMommy bende koktuktan düşüp yarmışım kaşımı küçükken malesef boş orası kaş yok tan da kaşımın ortası üstten bir kılı fazla alırsam kabak gibi açılıyo kalemle dolduruyorum, çok geçmiş olsun bu arada çok üzüldüm 😢😢
hurremsultann MaMommy geçmiş olsun dikiş yerinde iz kalacak kaş çıkmaz ama var olan kaşları kapatır birde daha küçük ilerde inşallah çok belli olmaz büyüdükçe geçebilir
AysuL MaMommy çıkmayabilir. Bir arkadaşımın da küçükken başıma böyle bir şey gelmiş dikis atılmış. Burun tarafındaki kaş başlangıcına. Şuan beyaz bir çizgi halinde duruyor. ama hiçte kötü durmuyor aksine çok yakışıyordu ona.
MaMommy Melekhnm Allah razı olsun ne diyim bi an iyi oluyosam bi an cok kötü insallah bende duzelırım elde degil abarttığimi düsünen kardeslerim Keşke düzelsem cocuguma yansıtmasam 😔
AnsZey MaMommy öyle düşünmeyin geçici bir süreç bu anne olarak böyle hissetmeniz gayet doğal. Yalnız daha fazla bakmayın çocuk hisseder olumsuz etkilenebilir ya da üzülür
kuzey-21 MaMommy okula bile gitmiyordum 5 yaşındaydım daha. Resimde çok belli olmaz dikişim bile çok belli olmuyor öyle.
Acemianne_ MaMommy öncelikle çok geçmiş olsun bizim de kafasında oldu dün çok üzülüyorum şuan ne durumdasınız neler kullandınız bana önerebileceğiniz biiey var mı dikiş zımba dikiş mi bizimki zımba dikişti 😢
MaMommy Acemianne_ cok gecmis olsun sizede duzenlı co tractubex ve gunes ısıgından koruyun onsallah bıseyı kalmaz bizimkı kaşında😞
Acemianne_ MaMommy çokk teşekkür ederimmm size de çok geçmiş olsun mutlaka uygulayacağım rabbim bebeklerimizi korusun🙏 büyüdükçe daha geçer inşallah izi asla üzülmeyin ben gözüne gelöedi diye çok dua ettim Allah korusun iz silinir de göze gelseydi çok kötü olurlardı 🙏
Gulsah54 Çok geçmiş olsun bizimde basımıza böyle bir olay geldi doktor ne kadar sürede ten rengine döner bu iz dedi size 😢
MaMommy Gulsah54 sizede cok gecmis olsun en az bir sene bu sekılde kırmızı olacak rengi sonrasında renk acılacakmıs dr boyle soyledi sizinde kaşından mı yaralandı:(