tubasd okihh7 mesela ne gibi bir beklentiniz var ne gibi korkularınız var onu söyleyen öyle cevaplayalim
Busrammmm Bende burada bekleyeyim 7 aylık kızım var 2. Çocuk hemen olsun mu bekleyim mi kararsızım büyüdükten sonra rahatlığa alışır da istemem diye korkuyorum
seizetheday Busrammmm 10 aylık oğlum ben şuan bekliyorum 2 olmasını 🙈 inşallah da olur çocuk her yaşta zor ben öyle de bakarım böyle de kendine güvenen yapar benim eltim maşallah 3 ünü arka arkaya yaptı miss gibi de bakıyor
Yesilgul Busrammmm valla bence bekle olan sana oluyor . Beraber büyümesinler sıraya koy. 20 aylik kızım 3 aylik oğlumla tecrübeyle konuşuyorum. Tek çocuk bekarlikmis bunu anladım
Kbrailbay Busrammmm Busrammmm 16 aylık kızım var ve şuan 1 aylık yeni doğmuş bir bebem var illaki zor zamanları oluyor ama ikiz gibi büyüyecekler ikisi de kız bu arada 😍
Birdunyabircennetannesi okihh7 Bu size bağlı psikolojiniz ve maddiyatınız yeterliyse yapın yani biz yapın yapmayın diyince karar veremezsiniz ki Benim oğlum zor açıkçası ben 2. Çocuğu düşünemiyorum şuan
Hafsaninannesii okihh7 kızım 3 yaşında Ekim’de girecek ona kardeş gelecek ama geç hamile kalıyorum ondan eğer erken hamile kalıyorsaniz bebekte büyüdüğüse beklemeyin derim evet bebekler büyüdükçe biz tembelleşiyoruz
Busrammmm seizetheday böyle olunca Bi cesaret gelmiyor değil benim 2 ablam da arka arkaya yaptı ben onlara göre biraz geç bile kaldım
tubasd okihh7 bakmak zor geliyorsa yapmayın. Ayrıca kardeş niyetiyle çocuk yapılmamalı oyuncak almıyorsunuz ki büyük çocuğunuza ikincinin ilkinden farkı nedir birinciyi idare etsin diyemi. De can 2. De can ikisininde evlat sahibi olmak ve hayırlı evlatlar yetiştirmek için dünyaya getirmeliyiz böyle hissettiginizde inşaallah 2. Çocuğunuzda nasip olur dünyalara bedeller🌸 Sağlıkla büyüsün evladınız💕
seizetheday Busrammmm hahahh yine de küçükmüş sizin bebeğiniz daha bi de çocuktan çocuğa değişiyor ben 9 aylık olana kadar asla yapmam diyordum çok zor bi bebekti çok şükür şimdi uslandı o yüzden bu cesaret