Mirayy00 Kizlar bu emzik isi nasil oluyo suan bebek hala kucagimda neredeyse 1 saattir emiyo doymuyomu beni emzik yerineki kullaniyo anlamadim vermek istiyorum emzik ama ya açsa diye dusunmekten de alamiyorum kendimi 27 gunluguz bu arada vermelimiyim nasil vermeliyim
Toprakdnrr Selinyokus07 ben avent freeflow kullanıyorum damaklı olanları oğlumda kabul etmedi. Hastanede bu emziği verdik direk aldı. Bide meme ucuna çok yakın uykuya dalarken kullanıyor sonra atıyor ağzından.
ozgenaydemir Selinyokus07 Selinyokus07 yeri geliyo bebekler bakkal emziğini bile tutuyo inşallah kısa zamanda bulursun 🙏🏼
ozgenaydemir Selinyokus07 Ben suan wee baby kullanıyorum aventin hiç bir emziğini emmedi wee emziğini deneyin isterseniz 0-6 aylık kullanıyorum suan ayına uyumlu almıştım
Annekuzusu3443 [silindi] nuk damaklı emzık kullandıgımzdan bellı hiç meme reddı yaşamadm daha oncekı duz emzıkte yaşamiştim
[silindi] Annekuzusu3443 meme reddiji nasil yendiniz?wee bayb damakli kullandik emmedi bunu emdi beni brakti
Annekuzusu3443 [silindi] valla oyle zordu sınır krızı gecırıyordum tam kucagıma alıyordum gogusumu acardm basardı cıglıgı sakınleşmesını beklerdm tekrar baslardım yıne olmuyordu bu sefer uyuttup uyku halıyken verıyordum sonra hemn değiştim emziği damklı nuk markası kullandık sonra hıc yaşamadım cok sukur ama sakın emmıyor dıye mama vermeye calişma biberon hiç sabrli ol sakın olmaya caliş ten tene temas ettırp sakınlestıkten snra emdrmeye caliş mesela bna emmiyorsa mama ver aç kalır dedıler ısrarla ıstemedm savastım cok sukurmasallah hala mamaya agzı degmedı
MevaErBu Selinyokus07 avent soft alın bence benimde bebeğim 1 aylık damaklıyı hiç bi şekilde tutmadı ama avent aldım onu tuttu
Minakanne Benimki hiç tereddütsüz tutuyor ama ben şuan vermek istemiyorum daha yeniyiz çünkü 0-6 + damaksiz denedinizmi