Selinyokus07 Gokcemmm deneyeceğim canım 🙏🏻 Teşekkür ederim ben de markadan çok emzik çeşitlerine bakıyorum anne memesine en yakın hangisi diye
ozgenaydemir Selinyokus07 Selinyokus07 yeri geliyo bebekler bakkal emziğini bile tutuyo inşallah kısa zamanda bulursun 🙏🏼
Selinyokus07 Tweety yumuşaklığı nasıl Şekli bakkal emziğine benziyor evdeki biraz sert geldi bana bibs marka yumuşak mı
ElifYaman Selinyokus07 philips avengin emziği çok iyi diğerlerini emmiyordu ucu anne meme ucuna benzediği için onu emiyor tabiki her bebekte farklılık gösterebilir.
shrcagla @Selinyokus07 philipsin soothie model emziği var tam silikon ve anne memesine yakın olduğu için kolay kavradı canım ben onu kullandım şimdi Philips’in ultra air modelini kullanıyorum
Annekuzusu3443 Selinyokus07 bn ilk normal rmzık vermıstım 2. ayında meme reddı yaşayınca nuk damaklı emzık kullandık şimdş başkasini ememiyor
[silindi] Selinyokus07 sorma aventin aldim anne ultrso soft yumusacik 2 aylikkizim hic bi emgzii almadi onu aldi 3 gundurmeme reddi yaşıyoruz🙄
Annekuzusu3443 [silindi] nuk damaklı emzık kullandıgımzdan bellı hiç meme reddı yaşamadm daha oncekı duz emzıkte yaşamiştim