HHatice Kızlar yeni aldığım halı ayak izlerini çok belli ediyor zamanla geçer mi acaba 😅Özel ölçü olduğu için değişimde yapamam hep böyle mi kalır 😅
pasaklisinkukuli HHatice hahaha çok komik duruyo bence zamanla tüyler yıprandıkça düzelir 😁çok uzaklaşmış olamazlar ayak izleri halıda 😁
herseySeninleguzel11 HHatice Maalesef 4 senedir kullandığım halımın aynısı misafirlerin bile diline düşüyor😂😂😂
Deletedmom_112 HHatice aynı model benim salonuda da var, ama malzemesi farklı galiba hiç iz yapmıyor.
NariNariKiminYari HHatice of benim evimdeki halılarda böyle bi tek yatak odasını pufidik almıştım hol mutfak salon hepsinde aynı cins halı var ve bu şekilde iki buçuk aydır kullanıyorum 🥲
Deletedmom_112 HHatice bambuysa zamanla geçiyor benim mutfak halım da bambu, bı yıkamadan sonra düzeldi 😂
understanding herseySeninleguzel11 belki farklı markalar olabilir ozaman benim makinede bir iki yıkamadan sonra hiç iz yapmadı 🙂
herseySeninleguzel11 understanding Bambu halı olduğu için özelliği bu ayak izi bırakıyor ve geçmiyor maalesef makinede de yıkanamıyor ama sizin dediğiniz yıkanabilir olanlardan herhalde bambu değik ondan düzelmiştir😀
herseySeninleguzel11 NariNariKiminYari Bir misafir demişti ki terliğin kaç numara olduğu bile belli oluyor hahahahh😂😂😂