diyabetli_anne Esmaky evet pirinç unu su pişirip kaseye alıyorum içine soyduğum armutları atıyorum blenderdan geçirip dut pekmeziyle tatlandırıyorum
LiYaRzuU Esmaky ben öğünlük yaptğm için malzemeleri az kullanıyorm beş altı tane ceviz büyüklüğünde bal kabağı ondan daha az patates havuç soğan az da mercimek koydum zeytinyağı birazda, ama herdefasında değiştiyorum evde ne varsa geçen bal kabak ve diğer kabakla yaptm bulgurlu soğanlı nebilim karnıbahar bal kabağı havuçu soğanlı pirinçli suyunu da üstnü geçmiycek koyuyorm püre kıvamında yapıyorm daha doyurucu oluyor suyla karnını doldurmamş oluyorm
diyabetli_anne Esmaky yarım çay bardağına 1 tatlı kaşığı koyuyorum iyice pişiriyorum kıvamı koyu olursa biraz daha su ekleyip pişirmeye devam ediyorum
Lilan Esmaky kereviz, kırmızı mercimek,etsuyu, yeşil biber,su, zeytinyağı,belki 2,3 dal pazı. Değişik bi çorba etmeyi düşünüyorum 😂 pek iç açıcı deil ama 😂
Lilan Esmaky hahaha diyorum nasılsa büyüyünce yemiycek şimdiden yediriyim 😅 gerçekten akşama yemek eder gibi anlatmışım 😂