slmelifbkm Yagmur92 tutumlu anne sitesinde var ve bebe cruz sitesinde. size kullanici adimi yazayim tutumlu annedeki.
slmelifbkm Yagmur92 selmabekem33 tutumlu annedeki kullanıcı adim. arama bolumune yazarsaniz gorursunuz urunumu.
slmelifbkm Yagmur92 tutumlu anne web sitesi direk internete yazinca cikar. bebe cruz u google playden indirmeniz lazim öncelikle. ayrica dolap uygulamasi kullanıyorsanız dolap ta da var ürünüm. dolap kullanıcı adim ise selmabekemmm
Portakal zumramomm benim kangurum var ama kışın hiç iyi olmuyor yazın kızım duruyordu ama şimdi çok sıkılıyoruz ikimizde sadece avmde kullanıyoruz. Küçük bir öneride bulunmak istedim
slmelifbkm Yagmur92 ya resim atmayi bilemiyorum burdan ama direk internete tutumlu anne yazin çıkan sayfaya girin ordan urunu arayip inceleyin olmaz mi ya da instagram dan ekleseniz kullanıyorsanız
DefneErcis zumramomm cybex 2 go tavsiye ederim. Adac testinden güvenle geçmiş ve bebek için çok sağlıklı 2 ay kullandım sadece toplamda 10 kez kullandım satıyorum düşünürseniz konuşalım
Srpzngn Songlkrdmn5 internette Cok var bakarsiniz.3 aylik bebek yuze donuk halde duruyor 6 aydan sonra disa donuk olarak da kullanilabiliyor.Benim kiz kurtlu oldugundan sabit duramadi hic beceremedik
Songlkrdmn5 Srpzngn canım bir sürü resim çıktı ilteşime geçebileceğim sosyal medya felan resim atalbileveğin bir hesap var mı