Gari_de_Gari Soru içinde soru oluyor birazcık ama 🤔benim bebiş 3 ay lık artık kanguru kullana bilirmiyim ben???
zumramomm Gari_de_Gari zaten 1ayiniz kalmış çok zayıf değilse 4.aydan sonra aparat olmadan kullanılıyor ki çoğu kanguru da 4.aydan itibaren
slmelifbkm zumramomm boroosh baby new age var elimde sıfır hic kullanilmadi. yenidogandan itibaren aparatsiz kullanim bebege gore buyuyor ergonomik
slmelifbkm zumramomm 230 tl ye aldim hic kullanmadim alisveris sitesine koydum ordan alirsaniz ucretsiz kargo secenegi de var 120 dusunuyorum fiyatı
asliaslii Babyboroosh New Age kullanıyorum bende. Ergonomik. Yenidoğandan itibaren kullanılıyor. Bebeğe göre büyüyor ölçüleri. Kanguru seçimi bebeğin duruşu oturuşu için çok çok önemli. Ayrıca bebeği öne dönük kullanım hiç sağlıklı değil.
slmelifbkm Yagmur92 tutumlu anne sitesinde var ve bebe cruz sitesinde. size kullanici adimi yazayim tutumlu annedeki.
slmelifbkm Yagmur92 selmabekem33 tutumlu annedeki kullanıcı adim. arama bolumune yazarsaniz gorursunuz urunumu.
slmelifbkm Yagmur92 tutumlu anne web sitesi direk internete yazinca cikar. bebe cruz u google playden indirmeniz lazim öncelikle. ayrica dolap uygulamasi kullanıyorsanız dolap ta da var ürünüm. dolap kullanıcı adim ise selmabekemmm
Songlkrdmn5 Srpzngn ben şu kanguru işini hala anlayamadım fotoğrafı var ise arabilirmisib birde 3 aylık bebek oturabilir mi onun içinde
Srpzngn Songlkrdmn5 internette Cok var bakarsiniz.3 aylik bebek yuze donuk halde duruyor 6 aydan sonra disa donuk olarak da kullanilabiliyor.Benim kiz kurtlu oldugundan sabit duramadi hic beceremedik