Redeva Melis1706 boyadansa ombre daha şık ben de sizin gibiyim sadece ombre yaptırdım şimdiye kadar. Uzun saç güzel ama bakımını nasıl yapıyorsunuz? Vaktiniz oluyor mu sürekli? Ya da başka bir çözümünüz var mı?
Melis1706 Redeva Hic birsey yapmiyorum valla kendi saclarim duz benim hic duzlestiriciye falanda ihtiyacim olmuyor direk tarayip cikiyorum dugun yada ozel gunlerde oyle masa yapiyorum genelde
Redeva twinkle_twinkle yaşınızı bilmiyorum ama o tonlar biraz daha olgun gösterir kahverengi tonlarını düşünün en kötü ombre yaptırın bence 1🌸
twinkle_twinkle Redeva teşekkür ederim 25 yaşındayım kahverengi saçım biraz daha açık bir ton mu yapsam ?
Redeva Birannisbirbebis hıh tam istediğim olay bu işte 🌸 ama ya onun balımı daha zor olursa şu an hiiiç emin olamıyorum 🥹 risk alsam mı ki
Redeva Profanne aa ne güzel model bulmuşsunuz 🌸 brezilya fönü emzirirken yapılmıyor dendi bana. Zaten uzun süre kimyasal solumak benim problemli ciğerlerim için ekstra yük oluşturabilir diye de yaptırmadım. Sizin saçınız bile uzun aslında. Mutlu hissettiriyorsa daha da uzasınlar 🌸
Profanne Redeva ilk oglum dogdugu zaman 3 aylıktı hem ogluma hem bana okula giden yigeniminden bit gecmişti o zamanlar sacım popomdaydı kestirmek istiyordum ama kıyamıyordum bit bahanem oldu o vakit kısacık ensemde kestirdim o vakitler taramak yıkamak zulüm gibiydi bide ilk annelik tecrübe sıfır sac bas yapmak hayal geliyordu sevmiştim kestirince rahatladım demiştim ama sonra yavas yavas oglumda büyüdükçe kendime vakit ayırmaya basladım bu sefer 2. Ye hamile kaldım dogum VS derken tekrar kestirdim smdi anca uzadı valla bida kestirmicem cocuklar oynarken devamlı saclarıma bakım yapıyorum düzleştiriyorum masa yapıyorum topluyorum acıyorum öyle iliglenince kendim de mutlu oluyorum
Ucansupurge Redeva saçlarım aşırı kıvırcık ve göğüslerime geliyordu surekli bakım istiyor hergun o bukleleri baştan yapamazsam dolanip düğüm oluyordu çocukla bakım pek mümkün olmuyordu. Fön çektim bir süre kullanımı daha rahattı 2-3 gün gidiyordu ama oda çok uzun sürüyordu birden canıma tak etti cenemde kestirip keratin yaptırdım düz kullanıyorum şuan 😅
Redeva Ucansupurge oooh tam aradığım değişim 😄 aslında kısa kıvırcık saç da çok güzel durur pnu da bir demeseniz mi? Keratin emzirirken yapılmadığı için ben yaptıramadım maalesef. Kısaltığ kurtulayım en iyisi 🤷🏻♀️
Redeva dmllg katlı yüzüme yakışır belki ama bakımı çok daha zor olur kabarır saçım. Bir de bebiş yolar da yolar beni 🥹
Redeva Defnecik23 her sabah mı yapıyorsunuz uçlarını? Kabarık duruyor mu bir de? Mesela bir gün hiçbir şey yapmadan çıksanız içinize siner mi? Altı üstü bir saç mpdelinen bahsediyoruz ama günlük motivasyonumuzu belirliyor neredeyse 😄
Defnecik23 Redeva hiçbir şey yapmadan da çıkıyorum tabi yana atınca iyi duruyor ya da üstten yarısını toplayıp altları salıyorum ya da kelebek tokayla yapıyorum ya da yarısını örüyorum
Redeva acimavi küt saç bebekli kadınlar için biraz zor bence ya. Toplasan tıplanmıyo açık kalınca dediğiniz gibi çocuk alıp çekiyor. Belki ne küt ne de aşırı kısa ara bir boyda bıraktırırım diye düşünüyorum şu an
Ucansupurge Redeva Brezilya fonu değil keratin botox yaptırdım canım 🌺 2 ay duruyor yumuşacık yapıyor saçı. kivirciklarim geri döndü bile 🤦🏻♀️ Emzirmeye alakası yokmuş ama ben gene memeden kesmeyi bekledim ne olur ne olmaz diye 😅
_The_ANA_ Redeva Bunun aynısı Kurutmam bile duştan sonra Sadece tarayıp saç kremi sürüyorum Saçlarım dalgalı kahküllerim düz O sebeple dopal hali de güzel duruyor
twinkle_twinkle _The_ANA_ ya benim saçlarım da dalgalı ama bunu yapmaya cesaret edemem çok kötü durur bende😂ama kısa sac aşırı rahat
Redeva _The_ANA_ Defnecik23 aybikreis twinkle_twinkle Kbrbisi28 Ayseee60 Birannisbirbebis Profanne Melis1706 Duyulurum Silaydnn_ tugceo92 Eveet gittim be saçımı omuz üstünde kestirdim bugün 🙋🏻♀️ bence güzel oldu ve her şey çok güzel olacak 🫶🏻 çok teşekkür ederim önerileriniz ve verdiğiniz güç için.🌸🌸🌸
Kbrbisi28 _The_ANA_ ay bu model cok hosuma gitti su an bunu kaydediyorum bende boyle yaptiriyim.bari ya
aybikreis Redeva Saçlarım dümdüz ve ince telli, küt kestiriyorum uzadıkça yine omzumda kestiriyorum. Şekil verilmiyor farklı modellerle toplamayı beceremiyorum ve uğraşmıyorum da. Öyle geçinip gidiyoruz, yine de tarayınca yeterli olduğu için seviniyorum 😀
Kbrbisi28 Düz ve inatci sac yapim var dogumdan sonra dokuldu kisa kestim duzgunce uzasin diye su an küt sekilde toplan biliyor ama saclarim inatci oldugundan sadece toplu yada arkadan yarim sekilde toplu tuta biliyorum uzun saclarimi ozledim resmen maşa vs tutmasada at kuyrugu bile guzel oluyordu 😩
Ayseee60 Benim kalçamın altında siyah dört insanın saçının toplamı kadar saçım vardır. Biyere gideceğim zaman iki saat öncesinde hazırlanırdım sadece saçlarımı yapmak iki saat sürerdi. Ama artık kapandım ucundan da biraz kendim kestim bazen evde yapıyorum o kadar 🥰