Hellomoto Kızlar balkonuma kuş yuva yapmış günahtır dokunmayim diyorum ama çamaşırları balkona asıyorum üstüne ediyorlar tekrar tekrar yıkamak zorunda kalıyorum balkonumda batmış durumda siz olsanız napardiniz
Hosgeldinbebekk Hellomoto ben kıyamıyorum, annemin evinde çok oluyordu bu. Bebekler büyüdükten sonra bozuyordm
Alka Hellomoto Ben kesin yemek felan koyardım balkona su felan . Havalarda ısınıyor. Ne sevaptır .😅 Bozmam Yanı. Çamaşırları başka yere asmaya çalışırdım . Evde bı odaya felan da olabilir camları açıp. Tabi o benim fikrimm kıyamam ne bilim düşünsene emek vermiş ev yapmış oraya. Nasıl bozulur bilemedim 🥹🥹🥹
Hellomoto Berilsmom13 bakmadım yukarıda duruyor ama gördüğüm kadarıyla 2 3 tane kuş uçup uçup duruyor heralde yumurta yok
Hellomoto Hosgeldinbebekk benim bebegimde 20 aylık balkonda oynuyor bu yaşlarda dokunuyor tadına bakmak istiyor hep yıkıyorum yine aynı hergun
Berilsmom13 Hellomoto benimde balkonuma yapmaya çalıştılar ama ben fırsat vermedim hep yumurta yokken bozdum bacım..
Hosgeldinbebekk Hellomoto bebekler derken kuşun bebeklerini kastetmiştim 😁😁 çocuk bozar zaten ya bi de o kısmı var haklısınız
anneyeofdenmez Hellomoto çamaşirlarin kirleniyor yani ikidebir yıkayacak değilsin keyfi bozmuyorsun canım 😊
Peekaboo Hellomoto bence biraz daha sabret. Yuvaya ihtiyaç duymadiklarinda gidiyorlar, bi daha o yuva lazım olmuyor ki. Şimdi ya bebekler vardır ya da yumurta ondan ordalardir. Çok günah evsiz kalmasınlar zaten havalar yağmurlu
Hellomoto Alka evin içi çok küçük kışın yağmurlardan dolayı evde kuruttum camları açıp yinede koku oluyordu
Berilsmom13 Hellomoto çocukların sağlığı içinde evde çamaşır kurutmak iyi değil canım ben eşim asla izin vermiyor
Gny18 Hellomoto kuşun yuvasının altına bi bez muşamba tarzı bişey gerseniz. Balkonunuzu güvenli bulmuş da oraya yuva yapmaya kalkmış. Bende olsam kıyamazdım çamaşırlarım kirlenmesin diye alternatif fikirler bulmaya çalışırdım. Tabi size kalmış bişey.
Peekaboo Gny18 benim komşum çamaşırları astıktan sonra üstüne naylon koyuyor çamaşırların üstüne mandalliyor. Hiç pislik gelmiyo. Bi süre yapılabilir
Gny18 Peekaboo yani bende olsam yuvayı bozmak yerine alternatif fikirler bulurdum. Bizimde köy evimizde yuva yaparlardı hep aynı yere kapı önü olduğu için annem v şeklinde demir yaptırıp yuvanın altına çivilemişti.
Hellomoto Gny18 dünden beri evde çok minik şeyler görüyorum heryerimde dolaşıyor telefonumda Bile kuş biti mi diye düşünüyorum