Yeniannee21 1Cicianne sadece mama mı veriyorsunuz. 90 biraz fazla gibi. Bebeğim 2 aylık hem emzirip hem mama veriyorum doktorum şimdilik 70-75 CC yi gecmememi söyledi.
Mervetnl H_ceyhan söyledikleriniz çok güzel ama vay halinize söylemini anlamıyorım hiçte dediğiniz gibi olmadı günde kaç kere emzirdiğimi ben bile bilmiyorum ama sütüm artmadı aksine azaldı ve kesildi. Yani bazen istesekte olmuyor 🙏🏻
Cancan23 Mervetnl sağlıklı olsunlar da mama anne sütü hiç önemli değil tabi ki herkes emzirmek ister milletin baskısı insanı üzüyor bazen çok taktım ilk günler şimdi diyorum sağlıklı olsun yeter minişlerimiz
H_ceyhan Mervetnl Nasıl olabilir bilmiyorum. Çok bilindik bebek uzmanları takip ediyorum hep ve süt sadece aktif emzirme ve sağımla çoğalır başka birşey yapmanıza gerek yok diyorlar
H_ceyhan Mervetnl Bebeğiniz kaç aylık ve aktif emdigine emin misiniz iyi güzel emiyor mu cisli bezi kontrol ediyor musunuz
Mervetnl 1Cicianne benimkide öyleydi ya maşallah bol iştahlıydı hala daha öyle yeni yeni azalmaya başladı mama isteği
SHazel Ben de mama + meme gidiyorum. Emzirdikten yarım saat kadar sonra 60 cc veriyorum. 30 bence de az gibi ama ne kadar emdiğine bağlı.
Cancan23 3buçuk saatte bir 60 cc veriyorum ben arada emiyorda sağıp kendi sütümden de veriyorum doyuyor gayet 15 günlük şuan bebeğim memeden de kopmadı mama veriyorum diye şükür memeyle kavga ediyor resmen hep tutmuyor bu şekilde devam ediyoruz biz
Elflnaaa Cancan23 tabi mama meme çok önemli değil ama memeyi alıyor sütüm geliyor sadece anne sütü yetiyor mu acaba merak ettim
hurremsultann Elflnaaa bana da sarılık olabilir diye hem meme hem mama devam edin dediler keşke mamayı kesseydim 2. Ayda diye çok üzülüyorum çünkü 4. Ayda meme reddi yaşadık ve ne yaptıysam bir daha emmedi mamaya ağırlık vermeyin daha çok meme verin
Elflnaaa hurremsultann memeyi kendisi istiyor çok şükür mama yapıyorum bazen geceleri kabul etmiyor onu
1Cicianne Elflnaaa hayır normali bu 0-2 haftalık bebek 2 saatte bir 60 cc emer 2-4 90 cc emer bir müddet böyle gider
1Cicianne Elflnaaa ikiside aynı canım İstersen sağ sütünü kaç cc çıkıyor bak bebeğine bir emzirmede ne kadar süt verebildiğine
H_ceyhan Elflnaaa Ne güzel işte 🤩 bundan güzel bir şey olabilir mi? Emen bebek görünce çok seviniyorum