Talhamm46 Deletedmom_68 saka gibisinix ya vallahi bilinmedik sitelere girip erinmeden bunu mu arastirdin👏👏😂😂😂
sezer2022 Deletedmom_68 boşver bacım eleştiriye gelemeyince hediye ederek akladı kendini 🤦🏼♀️ Bide para vermemiş hediye gelen şeyi 150ye satıyor
Deletedmom_78 Talhamm46 bilinmedik site degil ki bende tulum aldım ordan kaç kez ben yazicaktm hanimefendi benden once yazmis
Talhamm46 sezer2022 sizin gibi düşüncesizler gibi değilim cok ihtiyaci olana öyle de veririm ben görgüsüz değilim ki 😂😂
sezer2022 Talhamm46 kadın ihtiyaçım var durumum yok dememişki ,, şuan tamamen kendinizi aklamak için hediye ederim dediniz 🤦🏼♀️ Kaldıki ben en başta güzelmiş yazmıştım
Cocolingo Talhamm46 kimse size hakaret etmemiş fiyatı yanlış belirlediğinizi söylemişler siz birine düşüncesiz birine ne oldupun belli birine görgüsüz demişsiniz bence biraz düşünerek yorumlayın kaç tane insan size aynı şeyi söylüyorsa doğru bildikleri bişey var demekki
Sonsuz18 Talhamm46 Tabiki 50 TL ye ver insanların işini görsün napcan çöpün kenarına koyup biri alana kadar benimde bir arkadaş satıyor 50 den mont ayakkabı takımları, sonuçta senin işini görmüş zaten LC Waikiki’den kuponlarla bile alabilirsin Bu fiyata