Bebegimveben1_ azraklkn pilav üstü tavuk kereviz salatası ayran birde tarhana çorbası yapsam mı kararsızım
midekoruyucu Minkpndam evet evet bulunduğum yer silivrinin bi köyü 😅 burda balık yok. Eşim işten gelirken merkeze uğrayıp getiriyor ben pişiriyorum. Dışarda pişirileni direkt dışarda oturup yiyoruz eve gelene kadar soğur diye 🫣
Ayse361 azraklkn ben sabahtan hakletin yemeği temizliği🤣🤣 rahatım sanada kolay gelsin canım bu arada Yemeğe de çorba olarak tarhana çorbası yaptım Şehriye pilavı yaptım Birde buzdolabında yufkaların vardı patatesli ve peynirli börek yaptım
Ayse361 gurbetcimami şehriye pilavı nasıl gider yanına hiç yemedim kuş konmaz daha önceden tadını bilmiyorum ne gider yanına onuda bilmiyorum ama
gurbetcimami Ayse361 pilavla hiç denemedim ama öyle çok farklı bir tadı yok soğanla kavurarak pişirince yeşil fasulyeyi anımsadıyor tadı
barlassmoom azraklkn fırına karnabahar ve patates atıp kızartacağım, yanına salata brokoli 🥰 dünden de pilav ve etli enginarım var 🎈
melodika azraklkn Bezelye yaptım biraz da bulgur pilavı yaparım yeter o bize öyle çorba salata falan uğraşamam hiç 😄
Yarim_Kilo_Kiyma azraklkn Yayla çorbası, zeytinyağlı kabak yemeği ve biberli patlıcan közü ya da Köz kırmızı biberli yoğurtlu karabuğday inşallah hedefim bu yönde 😄
Pikapikapikacuuu azraklkn Ispanak yıkıyorum ne yaparım tam bilmiyorum ama şuan ıspanak yıkamaya çalışıyorum. Belki kavurma belki yemek yaparım. Kızım pek yemez büyük ihtimalle diye yanına yoğurtlu makarna yapabilirim.
gurbetcimami Ayse361 ben hafif yağda kısık ateşte kızartarak et balık köfte yanına koyuyorum genelde öyle de yapabilirsiniz
Imau azraklkn bugünn tavuk tantuni yapacağım malzemeler hamur hazır hepsinin pişmesi kaldı. Lavaşı da tavuk pişerken açarım hemen inşallah güzel olur