azraklkn Nezzz_ makarna salata yapabilirim kolay ve guzel bakalim baska birsey yapmazsam bunu yapicam kesin tesekkurler 💙
Nezzz_ azraklkn Bana kalda makarna yapmamda oglumla esim yiyor salata fasulye yıyorım sadece 😁 😁 aynen makarna en pratıgı☺️☺️
midekoruyucu Minkpndam evet evet bulunduğum yer silivrinin bi köyü 😅 burda balık yok. Eşim işten gelirken merkeze uğrayıp getiriyor ben pişiriyorum. Dışarda pişirileni direkt dışarda oturup yiyoruz eve gelene kadar soğur diye 🫣
Halimea azraklkn patates sulusu ,pilav ,semizotu cacıgı (sağukluk) dünden kalma yemeklerin de var yeter bile🙂
azraklkn Beyninizikullanmakucretsizdir kiz bizim burda yapan gormedim biz yapmayiz közlenmis patlicanla söğürme yapariz salata diyince farkli birsey sandim
Uffsananebeslk Ysgl26 oğlum diş çıkarıyo anamı belledi sabahtan beri hal bırakmad Bu günlerde calpol veya dolven iyi oluyor
gurbetcimami azraklkn valla ben de ne yapacağımı bilmiyorum kuş konmaz var yanına ne yapsam banda fikir veren olsa çok güzel olur
Ayse361 gurbetcimami şehriye pilavı nasıl gider yanına hiç yemedim kuş konmaz daha önceden tadını bilmiyorum ne gider yanına onuda bilmiyorum ama
gurbetcimami azraklkn yeşil renkli uzunun uzun oluyor sarısı da var başka ismi de var galiba ben bilmiyorum onu