Nurcan0 100710 çok teşekkür ederim. İlk 3 ay sleepy kullandık sorun yoktu. Görümcem baby turcu daha iyi falan diyince deneyeyim dedim. 1 aydır kullanıyoruz bakalım gmezse değiştiririm. Çocuğumdan kıymetli mi
100710 Nurcan0 Canım baby turco bebek bezi pişik yapıyor kendi bebeğim den biliyorum kullanma o bezi Molfix falan kullan yada sleepy
Nurcan0 Saretiryaki önceden sleepy kullanıyorduk sorunumuz yoktu. Görümcemin ısrarı üzerine bunu aldım almaz olaydım
Saretiryaki Nurcan0 şimdi hala ona mı devam ediyorsunuz o şekilde geçmez . Bende baby turco kullanıyorum çok memenunum ama her bez her bebeğe uymuyor deneyip devam etememeniz gerekir bir sorun gördüyseniz
Nurcan0 Laydaren malesef ders olmamış sabah peynir yedirmeye çalıştı. Tabi ben gördükçe izin vermiyorum. Ama sağolsun ailesi nerdeyse çocuğa her şeyi verecek
Nurcan0 Durueliff sudocrem zeytinyağı travazol bepanthol hepsini denedim. İlk olan pişik hemen geçti. Bu geçmedi 1 haftadır
Nurcan0 Elifffd 2 gündür açık bırakıyorum altını biraz daha düzeldi. Islak mendil kullanmıyorum pamuğu ılık suyla ıslatıp öyle siliyorum
Rbclnn Nurcan0 pişikse olur canım ama diğer arkadaşlar mantar diyor eğer mantarsa bir doktor a götürsen daha iyi olur
Emreninannesi- Bence doktora götürülmesi gereken bir durum bizim söylediklerimizle olmaz doktora götürsene canım yazık ya
Nescafemm Nurcan0 ben çok pişikte trosyd kremi ve kantoron yağını kullanıyorum geçiriyor çok geçmiş olsun , kivi için daha çok erken
Nurcan0 Saretiryaki enteresan bi şekilde ben burda paylaştıktan sonra geçti. Bilseydim daha önce paylaşırdım 😂
Zeynepinnannesii26 Nurcan0 Travogen krem kullanıyorum pişik olduğunda 2 gün içerisinde geçiyor kortizonlu olduğu için çabuk etki ediyor geçmiş olsun
Hediyealp Nurcan0 bu mantar olmuş benim oğluma da böyleydi cildiyeye götürün ben götürdüm mantar kremi verdi 2 gün içerisinde hiç bir şey kalmadı