Alya-Sena Kaderyagiz alerji sizinki benmkide aynisi suan alerji damlasi kullaniyorum yavas yavas geciyor
Asil2023 @Nurcan0 Pişikten çok mantara benziyo . Bızımkıde olmuştu doktor kortızon ıceren bi krem vermısti ıkı gunde iyileşti
Durueliff Nurcan0 merhaba geçmiş olsun bu pişik değil mantar maalesef 18 aylık kızımda bu şekilde oldu pişiktir geçer diye krem zeytinyağı kantoron yağı sürdüm asla geçmedi sağlık ocağına götürdüm mantar deyip hametan ve mantar kremi verdi onlarda geçirmedi “sudocrem” aldım o geçirdi şuan düzeldi çok şükür
Nurcan0 Durueliff sudocrem zeytinyağı travazol bepanthol hepsini denedim. İlk olan pişik hemen geçti. Bu geçmedi 1 haftadır
sadekahve_bitter Nurcan0 acilen bi cildine görsün bence çok kötü olmuş :( bol bol açık bırak altını havalansın
sadekahve_bitter Nurcan0 4,5 aylık bebeğe kivi verilmez uyarın eşinizi çok alerjik bi besin 1 yaşından sonra verilir
Arenilay- Nurcan0 pişikten mantara dönüşmüş bezin lastik kısımlarını kesmelisin mantarı geçene kadar hava almalı biraz üstünü kirletebilir ama geçene kadar idare edebilirsin eczaneden hamazing ve travacort almasılın gün içinde her bez açmada hamazing sabah ve gece yatırırken travacortu sürmelisin 2 3 güne geçer
Elifffd Geçmiş olsun altını değiştirdiğinizde bebeğin altına bir havlu koyun açıkta kalsın birazcık hava alsın hemen bez bağlamayın bence ılık su pamukla silin ıslak mendil kullanmayın bepanthol de iyi gelebilir ince tabaka sürün isterseniz
Nurcan0 Elifffd 2 gündür açık bırakıyorum altını biraz daha düzeldi. Islak mendil kullanmıyorum pamuğu ılık suyla ıslatıp öyle siliyorum
Nurcan0 100710 çok teşekkür ederim. İlk 3 ay sleepy kullandık sorun yoktu. Görümcem baby turcu daha iyi falan diyince deneyeyim dedim. 1 aydır kullanıyoruz bakalım gmezse değiştiririm. Çocuğumdan kıymetli mi
100710 Nurcan0 Canım baby turco bebek bezi pişik yapıyor kendi bebeğim den biliyorum kullanma o bezi Molfix falan kullan yada sleepy
Nurcan0 Saretiryaki önceden sleepy kullanıyorduk sorunumuz yoktu. Görümcemin ısrarı üzerine bunu aldım almaz olaydım
Saretiryaki Nurcan0 şimdi hala ona mı devam ediyorsunuz o şekilde geçmez . Bende baby turco kullanıyorum çok memenunum ama her bez her bebeğe uymuyor deneyip devam etememeniz gerekir bir sorun gördüyseniz
Nurcan0 Laydaren malesef ders olmamış sabah peynir yedirmeye çalıştı. Tabi ben gördükçe izin vermiyorum. Ama sağolsun ailesi nerdeyse çocuğa her şeyi verecek
Rbclnn Nurcan0 pişikse olur canım ama diğer arkadaşlar mantar diyor eğer mantarsa bir doktor a götürsen daha iyi olur