Eusmraay Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi dik süpürge önerisi istiyorum kullanıp memnun kaldığınız süpürge önerisi olan var mı🙃
Csipahi Eusmraay merhaba ben 2 aydır Karcher vc6 premium our family kullanıyorum gayet memnunum. Çocuk omzumdayken tek elimle evi süpürebiliyorum ayrıca çift batarya var şarj sıkıntısı olmuyor. Evde kedi de var hergün süpürüyorum koltukları da süpürüyorum. Başlık olarak dysona göre eksik tabi ama yetiyor Bi tek yatak başlığı olsun isterdim
Eymenikonunannesi14 Daha dün arnicanın merlin pro modelini aldım gayet güzel hoşuma gitti. Dyson gibi bir performans beklemiyorsaniz gayet ideal bir ürün 🤗
Eusmraay Csipahi bende en çok hafif ve yatak başlığı olan bir süpürge istiyorum tavsiyeniz için teşekkürler ☺️
Eusmraay Tugceozefe onu geçen bir postta okumuştum çok toz çıkarıyor arkasından diye o yüzden bilemedim teşekkür ederim yine de 😇
Mervetnl sarilokumumm bende bosch ultimate 6 yada 7 kullanıyorum inanılmaz memnunum elim ayağım oldu resmen evde
9322 Philips kullanıyorum her şeyinden çok memnunum ama çok ağır. Kolum ağrıyor ve kucakta çocuk varken süpürmek çok zor. Çekimi cs çok iyi ama ışıklı olmasını kesinlikle öneriyorum hangi marka olursa olsun ışıklı olmalı.
Eusmraay 9322 modeli ne acaba Philips bakıyorum bende çoğunlukla ama yorumlarında çok memnun olan yok 🥲
Eusmraay Mervetnl az önce bir arkadaşımız daha önerdi baktım gerçekten güzel ve memnun kalanlar var ama seri olarak bulamadım ya da göremedim ekran görüntüsü atma şansınız var mı ☺️
burcu0302 Eusmraay Fantom canavar gibi valla ben büyük süpürgemi ayda bir anca açıyorum dysona kafa tutar o derece🤪
Eusmraay burcu0302 ya evet herkes öyle diyor ama arkadan toz çıkarıyor diye yazan da çok olmuş bebeğim küçük zaten mümkünse beni idare etsin toz falan çıkmasın 🥲😂