Burcusaydam Prenses2019 kesinlikle roxy matik perdelerimi de onunla yıkıyorum bidahaki yıkamaya kadar kalıyor kokusu
Hande6165 Dalin. Sıvı deterjanını da kullandım toz sabun şeklinde olanı da yumuşatıcısını da . tek geçerim . Daha doğmadan eşyalarını yıkadığımda bile evden Kokusu haftalarca gitmemişti . Şu an da kıyafetleri her zaman mis gibi kokuyor
meryemmirasmombuse Prenses2019 unibaby mavi kapak doğmadan önce bile ev bebek kokuyordu 9 aydır halen devam dalan roxy aldım bir defa sevmedim
Merve201119 Prenses2019 Dalin sıvı deterjan bir hafta önce yıkayıp dolaba kaldırdığım battaniyesi oğlumun bugün çıkardım hala ilk günkü gibi mis gibi kokuyor gerçekten
Yagiz25 Dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı sini kullaniyorum.bence tam bebek bebek kokuyo çok seviyorum
Arenn Kokusuz olması daha iyi koku rahatsız edermiş bebekleri brn grean clean be siveno kullanıyorum tamamen organik ama maalesef kokulu biraz
Prenses2019 Dalan kullandım kokusunu hic beğenmedim. Çamaşır kuruduktan sonra kıyafet üzerinde çorap kokusu gibi koku bırakıyor