dgn-adl1 Kızlar 2 aylık bebeğim var ve sütüm çok az annem 40 çıkana kadar kaldı o bakarken sütüm çok iyi geliyordu ama annem gittikten sonra hem bebek hem ev yetişemedim ve kendime bakamıyorum sanırım mama takviyesi zaten veriyorduk ama 2 gündür sütüm az geldiği için mamaya baya yüklendik bende çok fazla mamaya bağlamak istemiyorum sütümü arttırmak için ne yapmam lazım önerdiğiniz şeyler var mı 🌸
Yenianneeeee3 dgn-adl1 ben kuru dut kaynatıp içiyorum gerçekten bir iki saate mememden süt akıyor resmen, tanelerinide yiyorum umarım size de iyi gelir 🥰
Alpoo dgn-adl1 bana bulgur pilavı ayran aşırı süt yapıyodu bnde senin gibi yemeye dikkat etmesem hemen azalıyodu gece bile kalkıp pişirip yemişliğim var pilavı😂
Alpoo dgn-adl1 ilk zamanlar kayınvalidem tereyağını eritip pekmezi koyardı o biraz yoğunlaşınca içine yumurta kırardı. Pekmezi ağzıma almazdım ama bebeğime süt olsun diye onuda çok tükettim
edafmo dgn-adl1 kesinlikle tahin pekmez tahin helvası ve hurma. Bende bu üçü inanılmaz süt yapıyor zaten tahin genel olarak herkeste süt artırıcı özelliğe sahip. Onun dışında benim sütüm çok çok azaldığı dönemlerde Solgar brewers yeast vitamin kullanıyorum iki gün kullanımda direkt farkedilir bir artış oluyor
dgn-adl1 Yenianneeeee3 kaynatırken bi ölçü kullanıyormusunuz ya da ne kadar dut ne kadar su koyuyorsunuz 🌸
dgn-adl1 Alpoo 2 gün önce duydum ayranı süt yapıyor diye 2 gündür içtiğim ayranı hayatım boyunca içmedim ama hiç faydasını görmedim 🤷🏻♀️ hemen şimdi bulgur pilavı yapmaya gidiyorum 😂
dgn-adl1 Alpoo pekmezle tereyağ tamam da yumurta koyup yiyemem ki midemi çok bulandırır ama son çare çocuğun için onu da denerim diğerleri fayda etmezse 🤷🏻♀️
dgn-adl1 edafmo helvayı denedim faydasını görmedim ama pekmezi sıcak suya karıştırıp içiyorum 2 gündür fayda eder diye ama onun da faydasını göremedim maalesef 🤷🏻♀️
Alpoo dgn-adl1 hiç yumurta tadı gelmiyo pekmez bastırıyo bitane kır içine hetkesin bünyesi farklı bana fayda etti belki eder sanada
edafmo dgn-adl1 Solgar brewers yeast vitamin öneririm o zaman o kurtarıcım olmuştu sezeryan sonrası sütüm gelmemişti
Gulden-yilmaz Ben bol bol rezene ve papatya çayı içiyorum inanılmaz süt yapıyor bir de bazlamaya bolca tereyağı sürülünce süt yapıyor
dgn-adl1 Gulden-yilmaz rezene bende ilk başlarda içmiştim tekrar başlayayım olmazsa papatya denemedim hiç 🌸
Tchrhcr Bestlak damla bana çok iyi geldi bana . Bol su içmek ve protein ağırlıklı beslenmek de artırıyor.
dgn-adl1 Tchrhcr bol su içiyorum ama çoğalmadı yine de evet o damlayı daha önce de duymuştum ama faydasını göremeyenler de çok fazla o yüzden cesaret edemedim 🌸
dgn-adl1 Papatya14 içinde bol su olduğu için sanırım yarın ilk işim karpuz alıp denemek olacak teşekkür ederim 🌸
amines dgn-adl1 Solgar, bulgur pilavı, tahin helvası, dereotu, yeşil soğan bunlar fayda ediyor. Ama bana en çok yarayan şey uyku. Kesinlikle dinlenmek ve uyku çok fark ediyor.
dgn-adl1 amines evet uykunun etkisini bende görüyorum ama maalesef yeteri kadar dinlenemşyorum bebeğim kolik bebek ve yanımda kalan da yok eşim de nöbetli çalışıyor o da her gece veya gündüz yanımda olamıyor tek başıma ilgilendiğim için uyku 0 denecek kadar az 🤷🏻♀️