Reyhannn44 Arkadaşlar bebeğimde sakral gamze olduğunu fark ettim 42 günlük. Moralim çok bozuldu sizin bebeklerinizde böyle biseyle karşılaşan oldu mu. Neler yaptınız fikir verebilir misiniz
Arenilay- Reyhannn44 benim kızımda var doğumdan sonra 1 haftalıkken farkedildi siyah tüylü sakral gamzesi vardı 1 aylıkken kalça ultrasonu çekilirken ayrıyetten sakral gamzesi için çekildi omuriliklere kadar bakıldı sorun yok kapalı çıktı şuan 1 yaşında geçen ay doktora tekrar gösterdim aklıma geldi bunda bişey yok kapalı bu dedi sizede ultrason çekilip sorun çıkmadıysa bir sorun olmaz ama çekilmediyse doktorunuzla görüşüp oraya bi ultrason çektirebilirsiniz genelde birşey çıkmıyor zaten🙏🏻
Kayra_68_aksaray Reyhannn44 doktora götürmeyen neden moralini bozuyorsun canım belki korkulacak birsey yoktur Benim bebeğim de mikrotia bebek olarak doğdu 😔😔
biimiyomyardimet Reyhannn44 üzülmeyin lütfen, çoğu bebekte oluyor. benim kızımda da var, ultrasonla bakmışlardı doğduğu zaman sorun yoktu, zamanla kapanacak dediler 16 aylık oldu hala kapanmadı geçen sordum doktora önemli değil açıklığı yok dedi.
tatlisert Reyhannn44 kızımda vardı. Ultrasonla bakıldı delik kapaliymis herhangi bir sorun yok dediler. Sizde kötü düşünmeyin
Kayra_68_aksaray Sevdimbaknehalegeldim canım gogle den bak mikrotia kulak la alakalı sarkal gamze de poponun üzerinde gamze var derin bi gamze
Betulldenizemir Benim oğlumda da var doğduğunda ultrasonla bakıldı bir şey çıkmadı. 3 yaşında hala duruyor
Reyhannn44 Çok teşekkür ederim umarım bişey çıkmaz daha ultrason çektirmedik en yakın zamanda goturecez
Gazel1 Benim oğlumda da var babasında da var bir sıkıntı teşkil etmiyormuş çok araştırdım normal korkmayın
incitanem0302 Benim kızımda da var doğduğunda fark edildi şuanki doğan bebeklerde çok oluyormuş eğer açıksa sorun teşkil ediyor akıntı vs varsa. Genelde bi sorun teşkil etmiyor . Benide doktor ilk çok korkuttu diğer gittiğim doktorlar bunda hiç birşey yok dedi allaha şükür kızım gayet sağlıklı yürüyor
Bebismny incitanem0302 benimki de doğar doğmaz söylediler suann22 günlük 45 günlükken çekeceklermiş ultrasonu:( bizimkinden akıntı vs gelmiyor ama kakanın rengi orayı sarı yaptı bi türlü çıkmıyo yani yıkıyorum siliyorum yok, sizinki de öyle mi
Ensensr13 Bebismny doktora gösterdinizmi benim oğlumda da var doğduğu zman doktor söyledi bize. Önemli bişey gözükmüyor dedi ama benim bu aralar kafama takıldı.
annesiaslanannesi Bebismny bizimde aynı şekilde 38 günlüğüz 2. Ayda kontrole gidecektik kalça ultrasonu için şimdi bende öğrenmiş oldum önce mi gitsem kontrole
ballibebekannesi Reyhannn44 kızımda vardı doktoru gördü doğduğu gün 1 aylıkken kalça filmi ultrasonunda kontrol edildi bir sorun yokmuş
Sekerpare_ Reyhannn44 Evet bizde genetik ama annemden geliyor bütün yeğenlerim de ve kızımda var ultrason da sıkıntı çıkmadı
Cikoleyla Ensensr13 benimkinde var. Ordan sıvı gelmiyorsa önemli değil dedi doktor. Yine de sakral usg istedi. Usg temiz çıktı. Usg yapan doktor şey demişti: çok yaygın bu. Bi sıkıntı yok
Bebismny Ensensr13 Cikoleyla Bizim usgde içeriye doğru çıkıntı gördüler ama omrugayla bağlantısı olmadığını söylediler korkulacak bir şey yok 3 ay sonra bi daha bakalım dediler. Şuan 3 ay 11 günlük, 5 ay kontrolünde tekrar baktıracağım umarım o çıktının mantıklı bi açıklaması olur..🥲
Ensensr13 Cikoleyla bende de varmış bugün farkettim kendimkinide. Bebeğiminkinde Sıvı akmıyor ama makatın üstünde sanki orasındada makat deliği varmış gibi. Ama delik değil çok şükür.
Cikoleyla Ensensr13 yüzde doksan bişe yoktur aynı görüntü bizde de var. Yine de kafa rahatlatmak için usg çekilebilir