Dmtt06 D vitamini alacağım bebeğim 3 aylık ocean öneriyorlar onu düşünüyordum dalar prospektüsünde 4-10 yaş arası çocuklar için uygundur yazıyor. Doktorlarınız önerdi mi ocean ya da sizler ne kullanıyorsunuz
Lavinyaa1 Dmtt06 ocen kullanıyorum çok överek aldım ama sonra pişman oldum bu gidişle de hemen bitecek zaten günde 16 damla şeklinde veriyorum içerisindeki demir oranı azmış. İçeriği sandığım kadar da temiz değilmiş. Sırf içerisinde paraben yok diye tercih etmiştim
Kbr-a Dmtt06 ocean 400 ıu kullanıyorum 1 fıs 3 damlaya denk geliyor siz sanırım 600 olanına baktınız biz uzun zamandır onu kullanıyoruz hala ilk şişesi bitmedi
mira20022023 Dmtt06 Ben 15 günden itibaren deca-tabs kullanıyorum A, D ve E vitamini içeren takviye edici gıda. Günde 5 damla olarak veriyorum. Bebeğim üç aylık hala daha bitmedi bayağı da bereketli ürün. (Doktor tavsiyesi)
Kbr-a Lavinyaa1 siz demir damlasıyla karıştırdınız sanırım evet oceanın d vitamini temiz içerikli ama demiri temiz değil newvit yada bestiron olanı temiz
Lavinyaa1 Kbr-a aaa evet bebeğim 3 aylık diye de belirtmiş hanfendi. Benim aklım 4. Ayda başlanan kan damlasına gitti
Dmtt06 Deletedmom_79 arkadaşımın doktoru ocean emilimi çok az önermiyorum demiş ben de aldım gidip geri vereceğim
Deletedmom_79 Dmtt06 yanak içi veya dil altı o yüzden öneriliyor ona rağmen emilimi az demekte iddialı geldi. Ama doktor ekolü değişken. Doktorunuza sadık kalın. Tıpkı arkadaşınız gibi🙃
Dmthamza Dmtt06 bizim doktorumuz desiferol plus damla önerdi gunde 3 damla. Ondan kullaniyoruz a d ve c vitaminleri var iceriginde
Adenmoms68 Denizege35 günde kaç damla kullanıyorsunuz benim doktor 2 bucuk aylık olumca yazdı aynı damlayı aç ytok farl etmez günde 3 damla dedi demir ilaco da yazmadı kullanmak lazımmı illa acaba