aylizinannesiii Anlatacaklarım ilham olur mu yoksa sizi caydırır mı bilmem😁
Sağlık bakanlığında memurum, hamileyken üniversite sınavına ve dgsye girdim. Önlisans olarak atandığım bölümü lisansa tamamlarken bir yandan ek bir lisans bölümü okuyorum ikisi de aöf. Amacım bakanlığın unvan değişikliği sınavına girip unvanımı değiştirmek. Atandığım bölümü sevmiyorum. Aynı zamanda okuduğum lisans bölümünde yüksek lisans yapmak istiyorum bir yandan Ales’e çalışıyorum. Tabi hepsi bir arada çok zor oluyor. Uyuyacağım zamanlarda ders çalışıyorum , eşim geldiğinde oğlumu ona bırakıp başka odada yine ders çalışıyorum. 😂Sınav zamanlarında annem geliyor gündüzleri birkaç saatliğine veya ben kitaplarımı ve oğlumu alıp anneme gidiyorum 😁😁 Bu tür yoğun sınav döneminde çoğunlukla yemek olarak aparatif şeyler yapıyorum akşamları. Gündüzleri benim yemeye pek vaktim olmuyor oğlumu yedirip işlerimi hallediyorum. Ve hep diyorum ki örgün okuyanlar nasıl başarıyor ben açıktan okurken maf oluyorum😁 Her sınav döneminde en az 1-2 kilo vermiş oluyorum. Uykusuzluk, yorgunluk ve açlıktan 😁 çünkü yemek yeme zamanımı da ders çalışmaya ayırıyorum. Başka türlü zamanım kalmıyor. Anne ve babam da sürekli kızım madem okuyacaktın niye evlendin, çocuk sahibi oldun, madem mesleğini sevmeyecektin niye atandın adlı şiirini okurlar. 😂